Як зберегти органічну їжу

Той, хто зацікавлений у здоров’ї і правильній дієті знає про переваги необроблених, свіжих продуктів в порівнянні з розфасованими харчовими продуктами повними консервантів. Вибір на користь здорового способу життя означає, що необхідно вибирати цільні зерна, свіжі фрукти, і необроблене м’ясо і рибу. Продовольча безпека не є пріоритетом – ніяких шкідливих консервантів, пестицидів або токсинів. На жаль, є один недолік при покупці продуктів без консервантів вони, як правило, псуються швидше. Доброю новиною є, то, що є методи, які можна використовувати, щоб зберегти природну і органічну їжу свіжої довше. Нижче наведені деякі поради для зберігання фруктів, овочів, м’яса, риби і зерна.

Основні поради.

– Встановіть температуру в холодильнику між 38 і 40 градусів за Фаренгейтом. При такій температурі продукти, будуть як свіжі, чи не заморожені.
– Двері холодильника і морозильника схильні до коливань температури. Краще не зберігати швидкопсувні продукти в цих областях.
– Перевірте термін придатності продукції при покупці.

Фрукти та овочі.

Як фрукти, так і овочі, дозріваючи, виділяють газ етилен. Етилен починає ланцюгову реакцію, яка вивільняє ще більше газу, в результаті чого, вони дозрівають швидше. Фрукти і овочі, які піддаються впливу етилену, зіпсуються швидше. Деякі продукти виробляють більше етилену і більш чутливі до газу, ніж інші. Ось деякі основні поради для зберігання фруктів та овочів свіжими якомога довше.

– Зберігайте овочі, і фрукти в теплій частині холодильника. Це допоможе зберегти аромат.
– Фрукти окремо від овочів.
– Протріть фрукти і овочі перед зберіганням, так вони можуть призвести до цвілі і гниття. Уникайте зберігання фруктів та овочів в поліетиленових мішках.

М’ясо.

М’ясо слід зберігати в холодильнику від 38 до 40 градусів. Якщо ви будете використовувати його протягом двох днів, тримайте м’ясо в упаковці. Копчене м’ясо, бекон або шинку можна загорнути в тканину, змочену в оцті. Ковбасні вироби повинні мати можливість повністю охолонути, перш ніж помістити їх в холодильник.

Зернові і хліб.

Використовуйте наступні поради, щоб зберегти продукти сухими і свіжими.
– Хліб слід зберігати в сухому, прохолодному місці. Хліб, який ви не плануєте використовувати протягом тижня можна зберігати в холодильнику.
– Закривайте коробку, де зберігаються крупи кришкою, щоб зберегти свіжість.

Вживання здорової їжі вимагає деяких зусиль, але користь важко переоцінити. Необхідно стежити за термінами придатності продукції, і зберігати фрукти, овочі, зернові правильно. Для чого необхідно мати якісне професійне холодильне обладнання.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.