Як запікати у фользі

Фольга – незамінна помічниця кожної господині, яка допомагає урізноманітнити щоденний вечерю. Страви, приготовані з використанням фольги, чимось схожі на тушковані. Завдяки фользі, продукти не контактують безпосередньо з вогнем, а пари і соки, які виділяються в процесі приготування, нікуди не діваються, а допомагають зробити блюдо соковитим і ароматним!

Ми підготували для вас 7 дуже цінних порад, які допоможуть запікати їжу в фользі правильно. Ваші страви стануть набагато краще!

Правила запікання в фользі Вибір фольги
Якщо ви збираєтеся готувати їжу на вугіллі, подбайте про те, щоб фольга була товстою, тоді ймовірність, що вона порветься, буде набагато менше.
Або складіть звичайну фольгу в декілька шарів.

запікати
Бажано вибирати м’ясо без кісток, в іншому випадку фольга може порватися.
Що стосується риби, то річкову можна і не потрошити.

Як правильно загорнути у фольгу продукти
Під час приготування м’яса стежте за тим, щоб матова сторона була назовні, а блискуча всередину.
Щільно загорнувши продукти в фольгу і гарненько обжимають її. Це допоможе дізнатися, коли м’ясо буде готове, адже фольга надуется, а згини почнуть чорніти.


запекать в фольге

Як довго готувати у фользі
При температурі 190-200 градусів м’яса, щоб приготуватися, необхідно 15-30 хвилин.
Можна зменшити температуру і збільшити час готування, якщо ви переживаєте, що воно стане занадто сухим.


запекать в фольге

Порядок закладки інгредієнтів
У самий низ потрібно класти овочі та цибулю, на них м’ясо, попередньо зробивши на ньому невеликі надрізи навхрест, щоб воно краще пропеклося і просочилося запахом овочів.
У цьому випадку м’ясо не пригорить і матиме обладнаний аромат!

З повітрям або без
Пам’ятайте: якщо ви запікаєте м’ясо, фольга повинна щільно до нього прилягати, якщо овочі, тоді подбайте, щоб залишилося трохи повітря, так вони добре пропарити і не будуть пригорати.


запекать в фольге

Не забудьте про корочку
Якщо ви хочете, щоб м’ясо було з рум’яною скоринкою, після запікання його у фользі розгорніть її і запікайте ще хвилин 5-10.

Обов’язково користуйтеся цими правилами, і ваші страви стануть набагато духмяний і смачний. І поділіться з друзями цими цінними порадами!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.