Як заморозити фарш

Відомо, що м’ясо, яке кілька разів заморожували і розморожували, втрачає свої корисні властивості і смакові якості.Дуже часто так відбувається з фаршем, так як в замороженому вигляді відламати необхідний шматок практично неможливо і доводиться спочатку нагрівати його цілком, а решту відправляти знову в холод.

Для того щоб такого більше не повторювалося і в вашій морозилці панував повний порядок, ми радимо скористатися одним корисним трюком.

Як правильно зберігати фарш

Вам знадобиться:

приготування

У пакет помістіть фарш, заповнивши половину простору. Качалкою пройдіться по пакету, сформувавши пласт.Паличкою для суші або будь-яким іншим пристосуванням (наприклад, плоским шампуром або тупий частиною ножа) трохи притисніть фарш, формуючи сітку з порційних шматочків. Після заморозки вони будуть легко відламуватися.


раскатать фарш

Більше не буде проблем зі зберіганням фаршу! Але це далеко не все, що можна зручно використовувати в замороженому вигляді. Більше про замороження читайте в цій статті. А запропонованим методом обов’язково поділіться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.