Як приготувати вареники вдома

Вареники популярна страва російської національно кухні. Вареники готуються повсюдно на всій території Росії. Найголовніша перевага вареників це те що кожна народність яка населяє Росію може без особливого проблем інтерпретувати рецепт вареників згідно своїх традиційний нахилів. В результаті цього кількість рецептів вареників обчислюється десятками. Їх готують і з картоплею і з сиром а так само практично з будь-якої свіжої або мороженої ягоди. Сьогодні ми будемо готувати традиційні російські вареники з картоплею.

Саме вареники з картоплею не дивлячись ні на що вважається класичним рецептом вареників. Готуються вареники дуже просто. Головне тут бажання і трохи терпіння. А так же слідування наведеним нижче рецептом буде запорукою приготування класних вареників які дуже важко приготувати не правильно. і не смачні вони у вас вони точно не виходити. В цьому то і є справжній секрет вареників. Всі продукти для цього рецепта ви знайдете в будь-якому магазині. Та й ціни на весь необхідний комплект вас точно не обтяжить. І так для приготування вареників з картоплею нам потрібно спершу приготувати тісто для цього ми беремо:

Складові

  • Борошно вищого сорту кілограм,
  • Келих молока (приблизно двісті п’ятдесят мілілітрів),
  • Два курячих яйця,
  • П’ять грам солі.

Приготування вареників

Найкраще робити тісто з домашнього молока, так як при заморожуванні вареників або пельменів, тісто в цьому випадку не тріскається – це потрібно обов’язково врахувати. Використовувати молоко з магазину можна в самому крайньому випадку. Я думаю це відомо багатьом якщо тісто завести просто на воді то при заморожуванні обов’язково все потріскається! І так з борошна, молока і яєць шляхом змішування ми готуємо тісто. Коли тісто приготовлено його необхідно розкачати і нарізати на невеликі коржики з яким пізніше у нас і виходити вареники.

І так тісто у нас готове. Готуємо начинку. Для начинки необхідно відварити і потовкти картопля, в остиглий картопля додати заздалегідь обсмажений вами цибулю. Коли все готово можна приступати до найголовнішого творінню це куховарити вареники. Я просто обожнюю куховарити вареники. для цього беремо розкатані нами млинці з тіста і кладемо в них порцію картоплі з цибулею. після чого загортаємо тісто і скріплюємо його кінчики. Готові вареники укладаємо на деко посипаний борошном для того що б вони не прилипли до листу і до один до одного.

Готові вареники опускаємо в гарячу воду по готовності подаємо на стіл зі сметаною або з маслом. Приємного вам апетиту! Так само потрібно знати що якість вареників безпосередньо залежить від якості використовуваних вами інгредієнтів. Виходячи з цього в якості борошна найкраще використовувати якісну борошно Макфа. Тим більше що ціна на МакФі цілком доступна а якість цієї борошна як і іншої продукції цієї марки на висоті. І вареники з цієї борошном у вас будуть на висоті, які точно оцінять ваші близькі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.