Як приготувати тістечко «Прованс»?

Приємнеачне тістечко з начинкою з гарбуза доставить вам велике задоволення в будь-який день!

Як приготувати тістечко «Прованс»?

Складові

На 4 порції вам знадобиться:

  • 100 гр борошна;
  • 70 гр вершкового масла;
  • 90 гр коричневого цукру;
  • 150 гр м’якоті гарбуза;
  • 25 гр мелених горіхів;
  • 25 гр чищених волоських горіхів;
  • 1 столова ложка сметани (жирність 20%);
  • 1 невелике яйце;
  • цедра 1 апельсина.

тістечко «Прованс» з гарбузом

Рецепт приготування

Тісто: 

  1. Борошно просіяти з сіллю і перемішати разом з меленими волоськими горіхами.
  2. 45 грам вершкового масла нарізати невеликими кубиками, а потім порубати з борошняною сумішшю до отримання крихти.
  3. Додати 1 столову ложку холодної води, сметану, та замісити тісто.
  4. Сформувати кулю і прибрати в холодильник на 1 годину
  5. Тісто розкачати в пласт, вирізати з нього кружечки і розкласти їх по формах, сформувавши бортики.
  6. Випікати 10 хвилин при 190 градусах. Готовим формам дати охолонути.

Начинка:

  1. Для начинки м’якоть гарбуза порізати і варити до м’якості. Дати охолонути і подрібнити у блендері додати цедру.
  2. Яйця збити з цукром та маслом, що залишилося. Туди ж додати гарбузове пюре і все добре перемішати.
  3. Отриману начинку розподілити по формах і випікати близько 30 хвилин. Прикрасьте горіхами.
  4. За бажанням можна подати разом з ванільним соусом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій!

10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !

18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем!

Нема на чому розігріти піцу

Коментування заборонено.