Як приготувати смачний суп

Супи люблять їсти по всьому світу. Варіантів їх приготування тисячі. Але є маленькі секрети, як зварити смачний домашній суп. Наші бабусі часто нагадували нам про те, що рідке потрібно їсти кожен день. Як приготувати смачний суп, щоб його із задоволенням їли домашні і просили добавки?

Якщо суп готувати правильно, то він може бути дуже ситним, особливо якщо використовувати бобові для основи бульйону. Суп вважається повсякденною їжею. Кожна господиня зберігає свій сімейний секрет його приготування. Як перетворити звичний суп в вишукану страву? Супи готують з м’ясом, рибою і грибами. Ознайомившись з простими правилами приготування супу, буде нескладно його приготувати.

Всі знають, що основою для вдалого супу вважається наваристий прозорий бульйон. У каструлю заливаємо холодну воду і опускаємо туди м’ясо і кістки. Після закипання швидко видаляємо піну і робимо вогонь менше. Тривалість варіння м’яса буде залежати від його сорту і віку.

Баранина з яловичиною варяться набагато довше. Щоб швидше приготувати яловичий бульйон, м’ясо слід злегка відбити і додати у воду ложку оцту. Технологія приготування супу вимагає знімати не тільки піну, але і жир, що утворюється при кипінні бульйону. Щоб бульйон мав приємний золотистий відтінок можна додати до нього в кінці варіння трохи цибулиння.

Суп з апетитних свинячих реберець з макаронами (на 4 персони).

  • Свинячі реберця 0,400 грам.
  • Кілька картоплин.
  • Одна велика морква.
  • Одна велика цибулина.
  • Будь-які макарони.
  • Олія соняшникова.
  • Свіжа зелень.

Лук з морквою вимити і почистити. Цибулину подрібнити. Морквину натираємо на дрібній тертці. Ребра промиваємо, ріжемо на шматочки. У каструлю наливаємо чисту воду в кількості 2,5-3 літрів. Закладаємо туди реберця, частина моркви з цибулею. Варимо близько години на помірному вогні, прикривши кришкою. Картоплини потрібно очистити від шкірки і порізати на шматочки довільного розміру.

Опускаємо в каструлю до реберцям і варимо 10 хвилин. Трохи макаронів набираємо в тарілку. На рослинному маслі пасеруємо другу частину цибулі з морквою 5 хвилин. Додаємо зажарку в бульйон і заважаємо. Закидаємо туди макаронні вироби і продовжуємо варити ще 8-10 хвилин, до того моменту поки вони не будуть повністю готові. Пробуємо суп на смак. Залишається поперчити, посолити і посипати порізаною зеленню. Подавати слід розігрітим. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.