Як приготувати плов в мультиварці

Плов популярне блюдо східної кухні. Його готують на природі на пікніках в казанах. На дачах у вихідні дні. Ну і звичайно вдома. З появою в нашому житті такого незамінного і цінного пристрою як мультиварка процес приготування смачного плову в домашніх умовах зведений до мінімуму дій з вашого боку. Проте, плов, приготований в мультиварці природно виходить не такий як на природі в казані але, по крайней мере, не на багато гірше.

Мультиварка не замінний прилад на сучасній кухні на ній можна готувати буквально все страви. І до того ж її можна використовувати і як пароварку що не менш важливо коли мова йде про приготування смачної і корисної їжі. Знаючи правила і рецепти приготування можна готувати на ній страви, які за своїми смаковими і звичайно ж поживними якостями не поступаються приготованим стравам традиційним способом. Те ж саме можна віднести і до плову. Знаючи правила і рецепт приготування смачного плову в мультиварці можна досягти чудових результатів.

Для приготування плову нам знадобляться наступні його складові:

– рис для плову двісті грам,
– води двісті п’ятдесят грам,
– м’яса будь-якого двісті п’ятдесят грам,
– моркви дві – три середніх по діаметра,
– одна – дві цибулини,
– чотири столові ложки рослинної олії,
– голівка часнику,
– сіль,
– набір східних пряних пpіпpав.

Приготування смачного плову в мультіваpці.

Очищаємо і ріжемо на квадратики цибулю, Після чого укладаємо його на дно чаші, Ріжемо на кубики приготоване і охолоджене м’ясо. Укладаємо його зверху цибулі. Це і є одна з перших умов приготування плову а в даному випадку м’яса для плову в мультиварці. Так як виходячи з досвіду якщо м’ясо покласти на дно так як рекомендовано в інструкції в мультиварці. То в процесі приготування м’ясо стане жорстким. А на луці воно буде соковитим. І так далі викладаємо на цибулю м’ясо. З верху м’яса висипаємо плов. У плов заливаємо воду і масло. Зверху посипаємо сіллю і додаємо пряні приправи. Після цього закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим «Плов». У режимі «Плов» приготування плову відбувається протягом години. За його закінченні мультиварка подасть сигнал який інформує вас про те що даний її режим виконав свою функцію.

Але плов ще не готовий. Відкриваємо кришку мультиварки і чщательно перемішуємо наш плов. Пробуємо його на наявність в ньому приправ і солі. За необхідності додаємо необхідні інгредієнти. Гарненько перемішуємо плов і залишаємо в режимі підігріву ще на пів години. Залежно від сорту плову цей час можна ще буде продовжити до повної готовності рису і ваших смакових уподобань. Після цих процедур можна сказати що наш плов готовий. Подавати його можна на ваш розсуд або гарячим або теплим. Якщо у вас ще немає мультиварки то я раджу вам обов’язково її придбати. Детальніше з модельним рядом мультіварок ви можете ознайомитися далі. Купуйте мультиварка і готуйте собі на втіху при економлячи час і гроші.

Звичайно ж плов найкраще готувати в казані на природі на дачі. В цьому випадку плов виходить просто супер. Будуйте дачу, відпочивайте, готуйте плов казані на природі та насолоджуйтеся смачною і корисною їжею. Приємного вам апетиту.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.