Як приготувати каннеллоні з сиром?

Каннеллоні – це італійська макаронна страва у вигляді трубочок з начинкою. Існує два види Каннеллоні: з м’ясом або з сиром.

Каннеллоні з сиром

Щоб приготувати каннеллони з сиром Вам знадобиться:

  • 400 гр томатів у власному соці;
  • 300 гр зернового сиру;
  • 150 гр перетертого сиру Емменталь;
  • 100-110 гр тертого сиру Пармезан;
  • 10 каннеллоні (готові трубочки з тіста);
  • 2 курячих яйця;
  • оливкова олія – ​​2 столові ложки;
  • 2 столові ложки різної пряної зелені;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • сіль;
  • перець.

Рецепт приготування канелонні з сиром

Рецепт приготування

  1. Духовку розігріти до 200 градусів. Для начинки змішати разом: сир, яйця, 3 столові ложки тертого сиру Емменталь, 2 столові ложки тертого сиру Пармезан і 1 столову ложку зелені. Плоску форму для випікання (діаметром близько 26 см) змастити олією.
  2. Каннеллоні наповнити начинкою. Підготувати зубчики часнику і дрібно порубати.
  3. Різані томати з’єднати з часником, зеленню, що залишилася і додати 2 ложки оливкової олії. Після, злегка поперчити і покласти на каннеллоні. Посипати сиром, що залишився і помістити приблизно на 30 хвилин в духовку.

Смачного! Обов’язково поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!


Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій!

10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !

18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем!

Нема на чому розігріти піцу

Коментування заборонено.