Каннеллоні – це італійська макаронна страва у вигляді трубочок з начинкою. Існує два види Каннеллоні: з м’ясом або з сиром.
Щоб приготувати каннеллони з сиром Вам знадобиться:
- 400 гр томатів у власному соці;
- 300 гр зернового сиру;
- 150 гр перетертого сиру Емменталь;
- 100-110 гр тертого сиру Пармезан;
- 10 каннеллоні (готові трубочки з тіста);
- 2 курячих яйця;
- оливкова олія – 2 столові ложки;
- 2 столові ложки різної пряної зелені;
- часник – 2-3 зубчики;
- сіль;
- перець.
Рецепт приготування
- Духовку розігріти до 200 градусів. Для начинки змішати разом: сир, яйця, 3 столові ложки тертого сиру Емменталь, 2 столові ложки тертого сиру Пармезан і 1 столову ложку зелені. Плоску форму для випікання (діаметром близько 26 см) змастити олією.
- Каннеллоні наповнити начинкою. Підготувати зубчики часнику і дрібно порубати.
- Різані томати з’єднати з часником, зеленню, що залишилася і додати 2 ложки оливкової олії. Після, злегка поперчити і покласти на каннеллоні. Посипати сиром, що залишився і помістити приблизно на 30 хвилин в духовку.
Смачного! Обов’язково поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!