Як приготувати грибний суп-пюре

Гриби є універсальним продуктом, вони придатні в будь-якому вигляді – маринованому, солоному, сушеному, замороженому і навіть можна їсти сирими. У меню ресторанів їх можна побачити в різноманітних стравах – в перших гарячих і холодних закусках, в гарнірах і соління. Цей продукт має дуже великий вміст корисних речовин і мікроелементів таких, наприклад, як калій, магній, фосфор, клітковина, а також велика кількість інших вітамінів. До його переваг можна віднести те, що цей продукт вважається низькокалорійним, але в той же час дуже багатим на білок.

Рецепт супу-пюре з грибів не складає особливих труднощів в його приготуванні, але він дуже порадує своїм незвичайним смаком і ароматом. Необхідно очистити картоплю від шкірки і порізати його кубиками. Перекласти в каструлю і залити один літр води, потрібно посолити і ставити його варити на маленький вогонь до напівготовності. Гриби треба очистити і добре вимити, потім промокнути їх рушником і нарізати ніжки і капелюшки.

Потім необхідно вимити і очистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати півкільцями, а моркву можна нарізати соломкою. Через землянку пропустити часник і розтопити олію в сковороді, в яке покласти моркву і обсмажити на слабкому вогні до м’якого стану.

Kak-prigotovit-sup-pyure-gribnoy-2 Після цього необхідно додати цибулю і часник і знову трошки обсмажити, щоб цибуля вийшов м’якше. Потім треба покласти гриби і теж їх обсмажити, але на сильному вогні, протягом трьох хвилин, разом з овочами. Гриби посипаємо борошном і ретельно перемішуємо і кладемо в киплячу воду, в якій вариться картопля. Доводимо до кипіння, додавши лавровий лист, і варимо на слабкому вогні десять хвилин, виймаємо лавровий лист.

Необхідно за допомогою шумівки перекласти гриби і овочі в блендер, подрібнивши всі компоненти до однорідної маси, потім додаємо бульйон, зварений з грибів, овочів і додаємо вершки. Ще один раз перемішуємо до однорідної маси.

Потрібно вилити суп-пюре назад в каструлю, приправити сіллю і перцем і довести його до кипіння. Натираємо сир на маленькому тертці, зелень кропу і петрушки дрібно рубаємо, після цього знімаємо його з вогню, розливаємо по тарілках і посипаємо тертим сиром і зеленню, подавати такий суп-пюре потрібно в гарячому вигляді.

Скоро зима і пора вже подбати про зимовий гардеробі. Тим більше що зима обіцяє бути холодною. Як варіант можна придбати нову шубу з норки в Новосибірську за цілком доступними цінами і в пристойній якості. А сортимент тут вас так само здивує як і ціни.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.