Як приготувати хінкалі в домашніх умовах

Чи доводилося вам пробувати хінкалі, так схожі на наші пельмені і найбільше на манти, але при цьому і сильно відрізняються від них? Ні? Тоді виправимо це – приготуємо домашні хінкалі.

Отже, для фаршу візьміть:

– жирна свинина або баранина – 480 грам;
– три цибулини;
– чорний перець мелений з сіллю.

Для тесту відкладіть такі продукти:

– борошно пшеничне,
– сіль.

Приступимо до приготування хінкалі.

Якщо слідувати інструкції, то на готування піде десь півтори години. Поріжте м’ясо з жиром на шматочки, ПРОМЕЛ з цибулею в м’ясорубці. Насипте перець, сіль, перемішайте, додайте теплою води. Замісити досить-таки круте тісто зі склянки води, солі і борошна. Розкачайте його тоненьким шаром, зробіть кружечки (їх можна вирізати звичайним склянкою). На кожен гурток тесту покладіть ложку фаршу, зберіть краєчки, надайте потрібну форму. Опустіть зроблені хінкалі в киплячу воду, підсолити її, відваріть хвилин десять-п’ятнадцять при слабкому кипінні (до сильного доводити не треба). Хінкалі повинні спливти – це вірна ознака їх готовності. Ароматне блюдо подавайте до столу в гарячому вигляді. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.