Як приготувати гарбузовий суп-пюре?

Гарбуз – дуже смачний продукт . Він має ряд корисних властивостей та якостей. Тому суп-пюре з нього також буде володіти такими ж корисними властивостями.

Як приготувати гарбузовий суп-пюре

Складові

  • 600 мл вершків (жирність 20%);
  • 600 мл курячого бульйону;
  • 4 невеликі гарбузи;
  • 4 столові ложки оливкової олії;
  • 2 цибулини;
  • 2 чайні ложки порошку каррі;
  • 1 стручок перцю чилі;
  • 1 чайна ложка меленої паприки;
  • мелений червоний перець;
  • сіль.

Рецепт приготування

  1. Апельсин вимити, розрізати й вичавити сік.
  2. З гарбузів видалити верхівку, м’якоть акуратно вирізати, залишивши тільки стінки завтовшки приблизно 1,5 см. М’якоть нарізати кубиками.
  3. Лук очистити від шкірки і дрібно нарізати. Перець чилі порубати і разом з цибулею підрум’янити в сотейнику на оливковій олії.
  4. Додати кубики гарбуза, перемішати і смажити близько 15 хвилин, періодично перемішуючи.
  5. У каструлю влити смажену суміш, бульйон, апельсиновий сік, покласти паприку і каррі і варити на маленькому вогні 25 хвилин.
  6. Суп подрібнити за допомогою блендера. Можна посолити за смаком, але поперчити треба обов’язково.
  7. У пюре додати вершки і всю суміш розлити по гарбузам. Гарбузи помістити в духовку, нагріту до 220 градусів, та готувати 10 хвилин.
  8. Перед подачею на стіл суп можна посипати зеленню.

Смачного!


Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій!

10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !

18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем!

Нема на чому розігріти піцу

Коментування заборонено.