Як приготувати желатин

Найчастіше желатин використовується в кулінарії для приготування десертів і других страв. Здавалося б, що розвести його зовсім нескладно … Але лише мала частина господинь вміє правильно це робити. При цьому у страв страждає зовнішній вигляд і смак.

Насправді приготувати желатин просто. Головне – знати кілька простих правил і дотримуватися їх.

Як розвести желатин

Розчиніть желатин в холодній воді. Звичайний желатин залиште на 50 хвилин. Швидкорозчинного вистачить менш ніж 25 хвилин. Після поставте миску з желатином на водяну баню. Помішуйте вміст протягом 7-10 хвилин до повного розчинення.

Основні правила:

До речі, страви, приготовані з використанням желатину, корисні. При помірному вживанні цього продукту ви поліпшите стан волосся і нігтів, зробите суглоби більш гнучкими. Страви з желатином рекомендуються людям з остеохондрозом і артритом.

Візьміть цю статтю на озброєння і навчитеся правильно розводити желатин!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.