Як приготувати смачну піцу

Піца – це споконвічно італійське блюдо, яке зараз готують по всьому світу. Для того щоб покуштувати традиційну страву італійців, необов’язково йти в ресторан. Зробити його за всіма правилами можна і вдома.

Існують деякі секрети приготування піци. Знаючи про них, можна отримати блюдо з приголомшливим смаком.Візьміть на озброєння!

Секрети смачної піци Тісто для піци Звичайно, можна купити готове тісто для піци, однак воно буде зовсім не таким, як класичне. Традиційне тісто для піци готується зі спеціальної борошна, дріжджів, оливкової олії, морської солі і води. Його замішують руками і після вистоювання розгортають до товщини в півсантиметра.

Готувати піцу найкраще на спеціальному листі, щоб вона вийшла рівною і акуратною. вибір соусу Соус – це один з головних компонентів піци. Для традиційної піци найкраще підходить соус сальса домашнього приготування. З ним блюдо придбає потрібний пікантний смак. Головне – покладіть побільше соусу, щоб начинка була соковитою. якісні компоненти Піца буде мати неповторний смак, якщо використовувати свіжі і якісні інгредієнти. Найкраще додавати продукти, які ви виростили самі: овочі, зелень і навіть фрукти. З кожним роком мода на грядки на підвіконні росте. Спробуйте і ви виростити що-небудь, наприклад, базилік і розмарин. додайте м’ясо Щоб піца була ситної, потрібно покласти в неї м’ясо. Італійці найчастіше використовують пепероні – різновид гострої салямі, але можна експериментувати і додавати італійську шинку, бекон, куряче м’ясо і інші види м’ясопродуктів.побільше сиру Італійці стверджують, що чим більше в піці сиру, тим смачніше. Найчастіше додають моцарелу, але також підійдуть інші види сиру, такі як пармезан, чеддер, фета.Налічіе морепродуктів Щоб приготувати оригінальну піцу, додайте в неї морепродукти: мідії, кальмари, анчоуси, креветки. Ці продукти відмінно поєднуються, мають приголомшливий смак і добре засвоюються. підготовка продуктів Головне в приготуванні піци – це не тільки підбір якісних продуктів, а й їх правильна підготовка. Нарізайте інгредієнти так, щоб вони були однакового розміру.

При нарізці овочів часто з’являється зайва рідина, яку потрібно зливати. Якщо її залишити, піца може не пропектися.кількість інгредієнтів Якщо ви думаєте, що обов’язково потрібно класти в піцу велику кількість інгредієнтів, то ви не праві. Продукти слід викладати тільки в один шар. Якщо їх буде більше, ви не зможете скуштувати справжній смак страви. Так ви просто угамуєте голод, не більше.

Якщо ви приготуєте блюдо по цих рекомендацій, у вас вийде ідеальна піца з соковитою начинкою і хрустким тестом.

Кличте друзів в гості і подавайте частування гарячим!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.