Як приготувати курку в банку – рецепт приготування

Протягом багатьох століть куряче м’ясо користується величезною популярністю у кулінарів. Хтось любить смажену курочку, хтось варену, а хтось тушковану. Існує величезна безліч рецептів приготування цього смачного і ніжного м’яса.

Ми хочемо познайомити вас з прекрасним способом запікання курки. Для приготування цього дивовижного страви вам знадобиться звичайна скляна банка і куряча тушка. Спробуйте, напевно вам сподобається!


Інгредієнти для рецепта


курка – 1 шт.

паприка – за смаком

Прованські трави – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком

часниковий порошок – за смаком

Цибуля – 3 шт.

Лавровий лист – 3 шт.


Як приготувати


·  1. Візьміть курячу тушку і обробити її на порційні шматочки. Якщо ви купили частини курки, то обробляти їх не потрібно.

·  2. Зніміть з шматочків шкіру і зріжте жир, але не викидайте його.

·  3. Покладіть курку в миску і втирайте в м’ясо сіль, перець і спеції. Дайте курці замаринувати протягом 20-30 хвилин.

·  4. Поки куряче м’ясо маринується, вимийте 3-літрову банку і витріть її насухо.

·  5. Наріжте цибулю півкільцями.

·  6. Курку перекладіть в банку, чергуючи шар цибулі з шаром курячого м’яса. Додайте лавровий лист.

·  7. Останнім шаром викладіть в банку курячу шкіру і жир.

·  8. Закрийте фольгою горлечко банки і помістіть її в холодну духовку. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте курку приблизно 1,5-2 години.

·  9. Утворився бульйон можете використовувати для приготування тушкованої картоплі.

Вітаємо, ароматна курка в банку готова! Подавайте з салатом або улюбленим гарніром. Не забудьте поділитися рецептом зі своїми подругами!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.