Як правильно чистити гриби

Очищення грибів – дуже відповідальна справа, адже якщо зробити це неправильно, ви позбавите гриби їх неповторного смаку. Щоб не зіпсувати страву з грибів, важливо пам’ятати про 5 основних правилах підготовки грибів до приготування!

Як почистити гриби Пам’ятайте, що гриби дуже добре вбирають вологу, через що втрачають свої смакові якості. Тому мити гриби будує кілька секунд тільки під проточною водою. Після цього їх потрібно обов’язково промокнути паперовим рушником. Це допоможе вам зберегти неповторний смак грибів.

очистка грибов

У кожного гриба потрібно обов’язково відрізати кінчик ніжки, причому чим довше лежать гриби в холодильнику, тим більшу частину ніжки вам доведеться видалити, тому що вона в’яне і втрачає смак.

очистка грибов

Спідничка на ніжці гриба – вельми їстівна. Її можна відрізати з естетичних міркувань, але можна і залишити, якщо ви дуже поспішаєте. Смак страви вона ніяк не зіпсує.

Печериці з великими капелюшками варто очистити від шкірки. Робіть це, зачепивши лезом ножа плівку і потягнувши її до центру капелюшки.

очистка грибов

Якщо ви до цих пір видаляєте коричневі пластинки під капелюшком гриба, то саме час перестати це робити, адже саме ця частина надає стравам з грибів пікантний смак.

Пам’ятайте, що гриби важливо не тільки правильно готувати, але і чистити. Так цей продукт зможе порадувати вас своїм чудовим смаком і ароматом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.