Багато з нас чекають літо не тільки, щоб поїхати до моря або на дачу, але і також покуштувати улюблені фрукти і овочі.Освіжаючий і соковитий кавун – це саме те ласощі, яке рятує нас в спекотні дні.
Є кавун смачніше скибочками, але тим не менше, якщо до вас завітають гості, то ви без зусиль зможете оригінально пригостити їх. Візьміть на замітку цей незвичайний спосіб подачі кавуна!
Як нарізати кавун Розріжте кавун навпіл.
Покладіть половину кавуна на дошку шкіркою вгору. За допомогою ножа зніміть корочку.
Білого не повинно залишитися. Зніміть його теж.
Наріжте кавун смужками. Переверніть дошку на 90 градусів. Тепер ріжте кавун так, щоб вийшли квадратики.
Візьміть підходить за розміром миску. Накрийте нею нарізаний кавун. Підніміть обробну дошку, тримайте миску зверху рукою. Різко переверніть дошку.
Такий нарізаний кавун дуже зручно їсти, а також ці шматочки можна покласти в салат, якщо фрукт без насіння.
Маленький лайфхак: для більш цікавого смаку ви можете посолити кавун і капнути на нього кілька крапель лимонного соку.
Якщо вам сподобався цей спосіб нарізки, поділіться ним з друзями. Побачивши цю ідею, вони зможуть застосувати її на практиці і покликати вас оцінити її. Смачного!