Як обробити курку

Коли хочеться приготувати швидке і ситне м’ясне блюдо, господинь часто виручають заморожені м’ясні заготовки, особливо з курки. Ми звикли купувати окремі частини тушки, які різняться за ціною: стегно, гомілку, крила, грудка і так далі. Виявляється, для того щоб економити на м’ясі, слід купувати цілі тушки! Радимо запастися кількома тушками, а потім правильно обробити їх і заморозити.

Цей нехитрий трюк дозволити використовувати курячу тушку повністю: з неї у вас вийде максимально можливу кількість страв. Ви збережете не тільки сімейний бюджет, але і час, не витративши його на черговий похід в магазин або на ринок. Отже, купивши 4 тушки, візьміть ще шматок свинини, а потім розподіліть м’ясо наступним чином.


разделать курицу

Як заощадити на м’ясі Відріжте від тушок крила і гомілки, всього вийде 8 штук того і іншого, яких вистачить, щоб двічі повечеряти і двічі пообідати. Зріжте з грудок філе, зробіть відбивні і заморозьте. Загалом має вийти 16 штук.Решта м’ясо зріжте з кісток і разом зі свининою перекрутити на фарш, в половину якого додайте овочі і рис. Зробіть з нього голубці, сформуйте тефтелі і заморозьте. А з останків фаршу зробіть фрикадельки для супу, а також, додавши хліб і терту картоплю, сформуйте котлети. Кістки відваріть, бульйон розлийте по стаканчиках (приблизно 6-7 штук), заморозьте і надалі використовуйте для супів.

Як бачите, все дуже легко! Зручний спосіб заготівлі м’яса позбавить вас від щоденних думок про те, що б такого подати на вечерю. Напевно з ним вже знайома ваша мама чи бабуся, а якщо немає, то збережіть статтю собі і діліться досвідом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.