Як навчитися смачно готувати

Нелегкий питання. Кого він тільки не цікавить … Наприклад, цю милу наречену в білій сукні. Вона боїться зізнатися своєї майбутньої свекрухи в тому, що з вищого пілотажу на кухні їй доступна тільки яєчня. І замучену рутиною задушливого офісу молоду дружину і маму, яка з пакетами продуктів напереваги біжить за автобусом з однією тільки думкою: «Що приготувати за півгодини, поки чоловік їде з роботи?». І цього приємного в усіх відношеннях, але самотнього молодого людини, який втомився їсти щодня піци і суші з кафе біля будинку.

Хороший кухар – самотній кухар

Проженете всіх сторонніх. Всіх цих доброзичливих мам, свекрух, чоловіків, іноді і дітей, що обожнюють лізти під руку або, і того гірше, під ніж – з порадами, ідеями та іншими дратівливими факторами. Вони знають, як правильно очистити помідор від шкірки, як довго варити картоплю в мундирі, майстерно очистити часник, блискавично нашаткувати кіло моркви і згортати роли без килимка. Тільки знання втілювати в життя не поспішають, задовольняючись роллю впевнено командувача шеф-кухаря за вашої багатостраждальної спиною.Проженете їх скоріше і радійте тиші і умиротворення на кухні.

Пробуйте, тестуйте, дегустуйте

Як дізнатися, зварилася чи буряк, пропеклися чи оладки, посолений чи фарш. Швидше за все, ви не екстрасенс, а інструкцією з Інтернету малоефективні. Каструлі і сковороди у всіх різні, картоплини не по лінієчці вирощені, щоб строго 20 хвилин варитися. Будь-який, навіть самий професійний кухар з багаторічним досвідом і значним стажем роботи, завжди намагається своє готування на смак.

Вибирайте відомі страви

Просте – воно завжди смачне, рідне і зрозуміле. До чого ці багатошарові салати з кальмарами, соуси з двадцяти семи інгредієнтів, кури, запечені в поросятка, який, в свою чергу запечений в бику, а той ще в якомусь нещасному тварині. Серце, а вірніше, шлунок, просить борщу, курочку в духовці, картопельку смажену до Оселедчик з цибулькою.

дотримуйтесь інструкцій

Не поспішайте виливати в раковину літр нібито пересоленої води, в яку, виявляється, потрібно було всипати три кілограми борошна, і тоді солі було б в міру.

Не бійтеся імпровізації, навпаки, прагнете до неї

Трохи спецій сюди, трохи зелені туди … Самі віртуозні кухарі – це чоловіки. А все тому, що вони не бояться імпровізувати, пробувати щось нове, ставити експерименти. Тому що вони відносяться до процесу готування не як до щоденної рутини, а як до певного таїнства, творчого процесу, де можна проявити себе, внести щось нове, здивувати і самим здивуватися.

Гарне … немає! Відмінний настрій!

Ніякої агресії, злості, думок про ненависних сусідів або обридлої роботі. Інакше вся ця негативна енергія передасться в те блюдо, яке ви готуєте. І обов’язково не вийде, підгорить, втече, залишиться сирим або буде пересоленим. Побільше позитиву і посмішку в усі ваше прекрасне обличчя. Невже ви не раді тому, що вам є кому готувати, і хтось чекає і віддано любить вашу неповторну, мило підгорілу яєчню?

А найкраще навчитися готувати можна використовуючи для цього якісне обладнання для харчової промисловості, яке представляє Фуд-сервіс. З обладнанням Фуд-сервісу ви зможете готувати сучасні якісні страви на високому рівні. І найголовніше все це обладнання за цілком доступними цінами.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.