Яєчня з ковбасою, помідорами і червоним перцем

Яєчня необхідний атрибут будь-якого сніданоку. І хочеться що би вона поєднувала в собі і смакові і корисні поживні якості. Адже від того як ми поснідаємо залежить як ми проведемо весь день. Тому всі інгредієнти для яєчні повинні бути максимально корисними і якісними. Тому для приготування яєчні ми будемо використовувати ковбасу, солодкий перець і помідори.

Необхідні інгредієнти:

• рослинна олія;
• букет різних приправ;
• одна велика і дві середніх помідорів;
• солодкий запашний перець пару штук;
• грам 150-200 ковбаси;
• чотири яйця;
• зелена цибуля і петрушка;

Приготування.

1. Для початку приготування прогрійте сковороду, додайте не велика кількість рослинного масла або вершкового, хто як вважає за краще. Рослинного масла можете додати на око, або пару чайних ложок, але враховуйте розміри сковороди.
2. Поріжте кубиками ковбасу, можете вибрати будь-яку на ваш смак ковбасу ну або ту що була в холодильнику
3. Помийте помідори і наріжте їх так як вам хочеться це не принципово.
4. Потім поріжте солодкий перець, краще кубиками за розміром приблизно п’ять на п’ять міліметра.
5. Висипаючи на розігріту сковороду нарізаний перець і помідор. Додайте прянощів за смаком. Все ж кожен по свій йому перчить і солить. Дочекайтеся поки помідор і перець стануть м’якими і з’явитися водичка. Після цього засипте шматочки нарізаної ковбаси. Надайте шматочках ковбаси підсмажений вид.
6. Додайте яйця. Можете перемішати або залишити так щоб яєчня було більш красивою. Накрийте кришкою, підтримайте не багато і по закінченню добре б додати нарізану петрушку разом з нарізаним зеленою цибулею. Так блюдо буде більш насиченим і додасть забарвлення весни і літа. Так само багато гурмани використовують кетчуп або майонез, але це вже на любителя.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.