Яйця пашот — Рецепт приготування

яйця пашот рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
10 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Вегетаріанські Закуски

Яйце пашот — одне з найвідоміших страв французької кухні. Його зазвичай подають до сніданку. Немає нічого простіше і складніше одночасно, ніж зварити справжнє яйце пашот без шкарлупи з кремоподібним цільним жовтком і шаруватим білком.

Вся справа в правильній технології: яйце не можна переварювати, слід бути максимально уважним і акуратним, занурюючи його у воду. Але є одна хитрість, яка допоможе приготувати ідеальне яйце пашот: нам знадобиться рукав для запікання.


Інгредієнти для рецепта


Яйце – 3 шт.

Сіль – по смаку

Соняшникова олія – 3 ч. л.


Як приготувати


·  1 Рукав для запікання наріжте квадратами величиною приблизно 15 х 15 див.

·  2 Змастіть кожен маслом і застелити їм піалу або широку чашку.

·  3 Акуратно вилийте на кожен квадрат по яйцю, посоліть. З’єднайте краї плівки і зав’яжіть за допомогою нитки або спеціального затиску.

·  4 Опустіть отримані мішечки в киплячу воду і варіть на повільному вогні 3-4 хвилини. Зніміть плівку після того, як яйця охолонуть.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.