Яйця «Орсіні» в мікрохвильовці – рецепт приготування

Яйцями на сніданок вже нікого не здивуєш, скажете ви, але все залежить від того, як їх приготувати. Зазвичай приготування яєць обмежується варінням або смаженням, але тільки не у випадку з рецептом, знайденим в записнику самого Клода Моне. Французький художник-імпресіоніст буквально закохався в ніжне білкове суфлез тягучим яєчним жовтком посередині. Блюдо, що приводить його в захват, було чимось середнім між омлетом і яєчнею.

Яйце пашот стало таким яскравим атрибутом французької кухні, що світ мало не забув про яйце «Орсіні», але ж це справжній витвір кулінарного мистецтва! Редакція «З Смаком» поспішає це виправити.


Інгредієнти для рецепта


яйце – 3 шт.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·1 Акуратно розбийте яйця і відокремте жовтки від білків. Для зручності залиште жовтки в шкарлупках.

·2 Додайте в яєчний білок сіль і збивайте до утворення стійких піків. У вас повинна вийти густа піна, а для цього найкраще використовувати міксер.

·3 Викладіть ложкою три білкові гірки, в центр кожної з яких покладіть по яєчного жовтка. Приправте чорним перцем і відправте в мікрохвильову піч на 2 хвилини 20 секунд при потужності Потужність 600 Вт.

Рекомендуємо приготувати кілька таких яєць на сніданок або вечерю, а й в якості закуски для гостей вони підходять відмінно. Традиційно яйця «Орсіні» подаються просто на шматку хліба без додавання чого-небудь. Можливо, вам захочеться урізноманітнити закуску з яєць ароматними прянощами, але це вже на ваш розсуд. Таке блюдо добре в будь-якому вигляді, головне – не перетримати.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.