Ягідне желе зі сметаною — Рецепт приготування

ягідне желе зі сметаною рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
300 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Десерти Дитячі страви

Низькокалорійне ягідне желе добре освіжить в спекотний літній день. Їм можна замінити повноцінний прийом їжі, наприклад поснідати. Що вже казати про дітей, які не тільки із захопленням наминали желе, але і будуть не проти прийняти участь в його приготуванні.

Такий яскравий і апетитний десерт готується з двох шарів: нижній складається з ягідного пюре з цільними плодами полуниці, а верхній з сметани з будь-якими іншими ягодами. Беріть нежирну сметану, найкращу полуницю, малину, чорницю та інші плоди, які вам до душі, починаємо готувати!


Інгредієнти для рецепта


Сметана – 250 мл

Цукор – 6 ст. л.

Полуниця – 500 г

Малина – 100 г

Чорниця – 100 г

Желатин – 40 г

Вода – 400 мл


Як приготувати


·  1 200 р полуниці подрібніть в блендері до стану пюре. 20 г желатину всипте в 250 мл води, нагрійте до розчинення і остудіть. Змішайте з пюре, додайте 2 ст. л. цукру.

·  2 200 г полуниці, розрізаної навпіл, викладіть на дно форми для желе, залийте пюре і відправте в холодильник на 2,5 години.

·  3 Залишився желатин розпустіть в 150 мл води, теж підігрійте і остудіть, влийте сметану. Всипте 4 ст. л. цукру і добре перемішайте. Додайте решту полуницю й інші ягоди.

·  4 Залийте сметанною сумішшю застиглий полуничний шар і відправте в холодильник на 2 години.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.