Яблука в тесті — Рецепт приготування

яблука в тесті рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 3
Вегетаріанські  Випічка, Десерти

Яблука в тесті — один з найпростіших способів приготувати смачний і ефектний десерт для своєї сім’ї. Готується це блюдо досить швидко і просто, а виходить дуже ароматним і смачним!

«Зі Смаком» пропонує вам простий покроковий рецепт приготування яблучного десерту для всієї сім’ї, який підійде як для святкового, так і для звичайної вечері. Ваші домашні ще довго буду розхвалювати це ласощі!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 150 г

Вершкове масло – 120 р

Сир – 150 г

Яблуко – 3 шт.

Ізюм – 4 ч. л.

Лимонний сік – 1-2 ст. л.

Цукор – 3 ч. л.

Кориця – по смаку

Цукрова пудра – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 ізюм Промийте і залийте його окропом, злити воду і замочіть родзинки в чаї або лікері.

·  2 Борошно просійте, додайте до неї охолоджене вершкове масло і перетріть руками до отримання крихти.Додайте перетертий сир, посоліть і замісіть тісто. Відправте його в холодильник.

·  3 Поки тісто охолоджується, очистіть яблука, видаліть серцевину. Яблука збризніть лимонним соком і проваріть їх в невеликій кількості води 5 хвилин. У воду можна додати трохи лимонного соку. Дістаньте яблука і обсушіть їх.

·  4 Розділіть тісто на 3 частини і розкачайте кожну в формі паляниці. У центр покладіть яблуко, на місце серцевини покладіть родзинки, посипте яблуко цукром. З’єднайте кінці коржі, зробивши мішечок, і змастіть поверхню тіста збитим яйцем.

·  5 Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього яблука. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 25-30 хвилин.

·  6 Перед подачею посипте десерт цукровою пудрою і корицею.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.