Яблучний пиріг по-французьки — Рецепт приготування

яблучний пиріг по французьки рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
80 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Мистецтво ефектної подачі страви — невід’ємна частина кулінарії. Навіть звичайний салат з майонезом хочеться прикрасити гілочкою зелені, а нарізку подати на хрусткому листі латуку.

Що стосується десертів і випічки, то тут є де з лишком розгулятися фантазії. І не обов’язково придумувати конструкції в кількох ярусів, достатньо всього лише красиво укласти часточки яблук. У цьому ви переконаєтеся, приготувавши шарлотку по-французьки.


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 150 г

Пшеничне борошно – 1,5 скл.

Цукор – 150 г

Яйце – 3 шт.

Розпушувач – 0,5 ч. л.

Сіль – 0,5 ч. л.

Повидло – 300 г

Яблуко – 3 шт.


Як приготувати


·  1 125 г вершкового масла порубаєте, змішайте з борошном, додайте 100 г цукру, яйця, сіль, розпушувач, замісіть тісто. Скачайте з тіста кулю, обернути плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.

·  2 Розкачайте тісто і застеліть їм дно форми для випікання, сформувавши високі бортики.

·  3 Викладіть зверху будь повидло, краще яблучне. Яблука помийте, очистіть від серцевини і наріжте тонкими скибочками. Викладіть яблучні дольки по спіралі, починаючи від центру форми.

·  4 Посипте пиріг цукром, викладіть зверху нарізане масло, що залишилося. Надішліть форму в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.