Яблучний пиріг на сметані — Рецепт приготування

яблучний пиріг на сметані рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
90 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 8
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Правильне поєднання солодкого і кислого роблять цей пиріг явним фаворитом на будь-якому столі. Він виходить не занадто нудотним з-за яблучної кислинки і трохи вологим завдяки сметані в тесті.

Яскравий яблучно-коричнева смак пирога підніме настрій будь-кому!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 2 скл.

Вершкове масло — 0,5 скл.

Яблуко — 2-3 шт.

Коричневий цукор — 0,5 скл.

Сметана — 240 мл

Кориця — 3 ч. л.

Розпушувач — 1,5 ч. л.

Мускатний горіх — 0,5 ч. л.

Яйце — 2 шт.

Ванільний екстракт — 1 ч. л.

Волоські горіхи — 8 ч. л.

Сіль — 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для випічки вершковим маслом.

·  2 Змішайте борошно, сіль, мелений мускатний горіх і 2 чайні ложки кориці в мисці середнього розміру. Додайте розпушувач і відкладіть суміш в бік.

·  3 В окремій мисці змішайте розм’якшене масло і цукор. Добре збийте, поки не утвориться кремоподібна консистенція. Продовжуючи збивати, додайте по одному яйця. Влийте ванільний екстракт, сметану і добре перемішайте.

·  4 Просійте в масу сухі інгредієнти, змішані в мисці. Збивайте на низькій швидкості до утворення тестоподобной маси.

·  5 Додайте нарізані горіхи і яблука. Акуратно перемішайте.

·  6 Вилийте тісто у форму для випікання. Посипте зверху коричневим цукром і корицею, що залишилася. Випікайте 50-60 хвилин.

·  7 Викладіть пиріг на тарілку, давши йому 20-30 хвилин охолонути у формі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.