Яблучний крамбл — Рецепт приготування

яблучний крамбл рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Десерти

У сезон яблук особливо актуальна випічка. Але якщо вам набридло возитися з тестом, а шарлотка — вже звичне блюдо, тоді прийшов час крамбла. Що таке крамбл? Це солодкі яблука запечені під хрусткими ароматними пластівцями. Вони можуть бути як полуднем, десертом, так і чудовим сніданком. Замість яблук можна використовувати будь-які ягоди і фрукти. Але, так як зараз яблука в достатку, краще використовувати саме їх.

Особливо сподобається яблучний крамбл тим, хто знає, що вівсянка корисна, але ніяк не може змусити себе з’їсти її!


Інгредієнти для рецепта


Яблуко – 2 шт.

Цукор – 4 ст. л.

Вівсяні пластівці – 3 ст. л.

Кориця – 0,5 ч. л.

Вершкове масло – 2,5 ст. л.

Пшеничне борошно – 1 ч. л.

Сіль – 0,25 ч. л.


Як приготувати


·  1 Очистіть яблука і розріжте їх навпіл. Зробіть поздовжні надрізи на поверхні.
яблучний крамбл рецепт приготування

·  2 Викладіть підготовлені яблука на деко, змастіть їх цукровою масою. Для її приготування у мисці змішайте 2 ст. л. цукру, половину кориці і розтопленого вершкового масла.
яблучний крамбл рецепт приготування

·  3 Накрийте форму фольгою і готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Потім зніміть фольгу і випікайте ще 10 хвилин. Змішайте вівсяні пластівці, борошно, сіль, решту цукор, масло, корицю.
яблучний крамбл рецепт приготування

·  4 Прочиніть розрізи, які ви зробили в яблуках, і розподіліть отриману масу. Надішліть яблука в духовку ще на 5-7 хвилин. Готуйте до золотистого кольору. Якщо це сніданок, тоді полийте крамбл йогуртом. Якщо ж десерт — розтопленим морозивом.
яблучний крамбл рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.