Яблучні салати для Яблучного Спаса

Як відомо, свято Яблучний Спас як ви знаєте збігається з Успенським постом. Це і визначає вимоги до святкових частувань, вони повинні бути смачними і ошатними, але не порушувати традицій і правил поста, ніякого м’яса, але можна молочні продукти.

Салат з яблук і селери з овочевою заправкою

продукти:
• 2 – 3 стиглих яблука,
• 100 грам селери, скибочку кореневого або стебла,
• помідор,
• цибулина,
• спеції, зелень,
• три ст. л. томатного або овочевого соку,
• одна ст. л. лимонного соку.

Як приготувати:

1. Кореневий селера почистити, крупно натерти, потім у воді, щоб він став більш м’яким, кілька хвилин, підсолити. Стеблова селера просто нарізати тонкими кружечками.
2. Яблука, помідор і цибулину очистити і нарізати дрібними брусочками.
3. Змішати всі компоненти салату.
4. Змішати томатний і лимонний сік, додати зелень кропу, підсолити і поперчити за смаком. Залити салат і дати йому постояти.

Салат з сиром

продукти:

• 3 – 4 невеликих яблука,
• лимон,
• 1 стебло селери,
• по три ст. л. нежирної сметани і пісного майонезу для заправки,
• 100 грам сиру,
• жменю рубаних горіхів.

Як приготувати:

1. Яблука очистити і натерти на найбільших щілинах чотирьох-гранной терки. Щоб вийшли тонкі скибочки. Вичавити на них лимон. Дуже кислі яблука посипати щіпкою цукрової пудри. Покласти в салатник.
2. Селера поскоблить, помити, витерти, нарізати кільцями. Рівномірно висипати на яблука.
3. Сир збити зі сметаною і майонезом, залити салат, посипати горіхами.

фаршировані яблука

продукти:
• 3 – 4 рівних яблука,
• лимон,
• 1 – 2 морквини,
• невеликий солоний огірочок,
• дві ч. Л. меду,
• одна ст. л. рослинного масла,
• спеції, зелень.

Як приготувати:

1. Яблука розрізати по вертикалі навпіл. Спочатку видалити серцевину і викинути, потім вирізати частину м’якоті. Якщо яблука жорсткі, їх можна пробланшировать. Вичавити лимон і скропити соком все половинки.
2. Морква дрібно натерти, трохи підсолити і поперчити, змішати з подрібненою яблучною м’якоттю.
3. Масло змішати з медом, заправити моркву.
4. У кожну половинку яблука покласти начинку гіркою.
5. Огурчик нарізати на овальні скибочки «по діагоналі», кожен надрізати посередині, перекрутити і прикрасити гірку моркви. Збоку увіткнути листочок петрушки.

Готує їжу це здорово. Хдесь можна проявити свої творчі здібності і здивувати ними своїх близьких і гостей. На жаль не завжди ми можемо реалізувати свої творчі можливості. Це і раптова поява родичів або гостей на порозі вашого будинку. І відсутність в зв’язку з цим у вас часу і всього комплекту продуктів для приготування необхідних страв. Якщо ви проживаєте в Києві то замовити суші на будинок буде найкращим варіантом вирішення вашої проблеми. І ваші гості точно будуть задоволені. Так як доставка відбувається оперативно. Якість продукту проевосходно. І ви вирішуєте свою проблему нагодувати своїх гостей швидко якісно і не дорого. І ваша репутація гостинні господині залишиться не заплямованість. А це дуже важливо у взаємовідносинах родичів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.