Яблучні міні-пироги — Рецепт приготування

яблучні міні пироги рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
35 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 3
Веганські Вегетаріанські  Випічка, Десерти Дитячі страви

Якщо ви любите апетитні та корисні десерти на швидку руку, то наступний рецепт для вас! Щоб приготувати такі міні-пироги, вам не потрібно довго возитися на кухні.

Солодкі і м’які печені яблука в цукровому сиропі з тонкою скоринкою з хрусткого тіста стануть чудовим доповненням до чаю. Тільки уявіть собі цей аромат! Після такого десерту неможливо не відчути себе щасливим…


Інгредієнти для рецепта


Яблуко – 3 шт.

Листкове тісто – 1 шт.

Цукор – 230 г

Сіль – 1 ч. л.

Лимон – 0,5 шт.


Як приготувати


·  1 Виріжте з листкового тіста 6 кіл. Їх розмір повинен збігатися з розміром отворів у формочці для кексів.

·  2 Очистіть яблука, розріжте їх навпіл і вийміть серцевину.

·  3 В сковорідці розтопіть склянку цукру, помішуйте, поки він не перетвориться в коричневий сироп. Потім додайте столову ложку вершкового масла, постійно помішуючи карамельну масу.

·  4 Додайте щіпку солі і сік половини лимона. Зменшіть вогонь і покладіть в карамель половинки яблук.

·  5 Обсмажуйте яблука в карамелі по 5 хвилин з кожної сторони.

·  6 Покладіть яблука у формочки для кексів плоскою частиною вгору.

·  7 Полийте яблука залишилася карамеллю. Накрийте їх колами з тіста і відправте в розігріту до 230 градусів духовку на 15-20 хвилин.

·  8 Після цього переверніть форму для кексів і викладіть яблука на піднос. Подавайте яблучні міні-пироги з ванільним морозивом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.