Хренодер на зиму — Рецепт приготування

хренодер на зиму рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 9
Веганські Вегетаріанські Заготовки Овочі Соуси

Хренодер — гострий соус з кореня хрону з додаванням буряка, помідорів, болгарського перцю. У цієї закуски є деяка схожість з аджикою, але смак у хренодера більш глибокий, часниковий.

Хренодер з помідорами — заготівля на зиму, яка легко замінить звичний соус з хрону з буряком, а можливо і зовсім прибере його з вашого столу. Напевно вам доведеться по душі приємний кисло-солодкий смак і пробуджує апетит аромат.


Інгредієнти для рецепта


Помідор – 2,5 кг

Корінь хрону – 350 г

Часник – 8 зуб.

Сіль – 1,5 ст. л.

Цукор – 2 ст. л.

Оцтова есенція – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Помідори вимийте, розріжте на 4 частини, корінь хрону очистити, крупно наріжте, почистіть часник.

·  2 Підготовлені овочі пропустіть через м’ясорубку.

·  3 Додайте сіль, цукор і оцтову есенцію, добре перемішайте.

·  4 Розподіліть по стерилізованим банкам, закатайте.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.