Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 9
Веганські Вегетаріанські Заготовки Овочі Соуси
Хренодер — гострий соус з кореня хрону з додаванням буряка, помідорів, болгарського перцю. У цієї закуски є деяка схожість з аджикою, але смак у хренодера більш глибокий, часниковий.
Хренодер з помідорами — заготівля на зиму, яка легко замінить звичний соус з хрону з буряком, а можливо і зовсім прибере його з вашого столу. Напевно вам доведеться по душі приємний кисло-солодкий смак і пробуджує апетит аромат.
Інгредієнти для рецепта
Помідор – 2,5 кг
Корінь хрону – 350 г
Часник – 8 зуб.
Сіль – 1,5 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Оцтова есенція – 2 ст. л.
Як приготувати
· 1 Помідори вимийте, розріжте на 4 частини, корінь хрону очистити, крупно наріжте, почистіть часник.
· 2 Підготовлені овочі пропустіть через м’ясорубку.
· 3 Додайте сіль, цукор і оцтову есенцію, добре перемішайте.
· 4 Розподіліть по стерилізованим банкам, закатайте.