Холодець з риби з желатином – рецепт приготування

Заливна риба – це одне з найпопулярніших страв на наших святкових столах. Але, на жаль, у деяких воно виходить на смак як риба, приготована Надею з фільму «Іронія долі, або З легким паром». Деякі за нього навіть не беруться, так як приготування забирає багато часу і сил. Але ми поспішаємо розвінчати цей міф і підготували для вас чудовий і відносно простий рецепт.

Правильно приготовлена заливна риба – це чудовий делікатес, який вмить зникає зі святкового столу.Ну що почнемо?


Інгредієнти для рецепта


форель – 500 г

морква – 1 шт.

Цибуля – 0,5 шт.

кріп – 1 Пуч.

горошок – 200 г

яйце перепелине – 4 шт.

вода – 1,6 л

желатин – 10 г

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Риб’ячу голову без зябер і промиті кістки відправте в каструлю і залийте 1,5 л води. До речі, форель можна замінити на іншу рибу. Додайте нарізану моркву, половину цибулини, рибне філе шматочками і пучок кропу, перев’язаний ниткою. Доведіть бульйон до кипіння і зменшіть вогонь до мінімального. Варіть 3 години.

·  2. Процідіть бульйон через кілька шарів марлі, потім посоліть і перемішайте. Філе подрібніть руками.

·  3. Замочіть желатин в 0,1 л крижаної води. Потім потроху додавайте туди теплий бульйон.

·  4. Викладіть на дно форми відварне філе, зелений горошок, половинки варених перепелиних яєць. За бажанням можна додати додаткові інгредієнти. Залийте все бульйоном.

·  5. Надішліть заливне в холодильник до повного застигання.

Подавайте це рибне блюдо з хроном, гірчицею, майонезом або лимоном. Вони ідеально підкреслять смак заливного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.