Холодець з індички – рецепт приготування

Якщо вже хозяюшке захотілося холодцю, її вже не злякати майбутнім тяжким очікуванням, поки звариться бульйон, а потім холодець застигне. Що вже говорити про рідню, зголоднілий по м’ясному частування!

Ось тільки не всім до смаку холодець із яловичини або свинини, який часто виходить хоч і смачним, але жирним. Вам напевно припаде до душі рецепт холодцю з індички від «З Смаком». Прозорий як сльоза, м’ясистий і ніжний …


Інгредієнти для рецепта


індиче крило – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

Корінь селери – 1 шт.

сіль – 1 ст. л.

Чорний перець (горошком) – 5 штук.

Лавровий лист – 2 шт.

часник – 10 зуб.

яйце перепелине – 6 шт.

базилік – за смаком


Як приготувати


·  1. Крила залийте водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Злийте окріп і залийте індичку новою порцією води. Варіть на повільному вогні 4-5 годин.

·  2. Додайте в каструлю очищену цибулю, моркву, корінь селери, сіль, перець і лавровий лист.Проваріть овочі до м’якості (приблизно 1 годину).

·  3. Дістаньте з бульйону крила, цибулю, моркву і селеру. Додайте в каструлю подрібнений часник.

·  4. Процідіть бульйон через дрібне ситечко. Потім застеліть сито серветкою і процідіть повторно.

·  5. М’ясо розберіть на волокна, яйця відваріть, морква наріжте на пелюстки для прикраси.

·  6. Викладіть м’ясо, морква, яйця на тарілку, прикрасьте блюдо гілочкою базиліка. Залийте бульйоном і відправте в холодильник на 8 годин.

Холодець з індички відмінно поєднується з картопляним пюре, рисом і навіть тушкованою гарбузом.Перешліть цей рецепт подругам, нехай і вони оцінять!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.