Хлібна запіканка з беконом і овочами – рецепт приготування

Ця запіканка – знахідка для тих, кому потрібно терміново приготувати страву практично з нічого. Кілька скибочок хліба частенько тужать в хлібниці, а курячий бульйон сумує на самоті в холодильнику. Але блюдо з’єднає їх і змусить заграти по-новому!

Якщо у вас немає бульйону, можете приготувати його на нашу рецептом. З вечора наріжте хліб кубиками і залиште на ніч. Можете підсушити його в духовці.


Інгредієнти для рецепта


хліб – 450 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.

стебло селери – 3 шт.

Цибуля – 2 шт.

бекон копчений – 150 г

часниковий порошок – 2 ч. л.

Курячий бульйон – 2 скл.

яйце – 4 шт.

петрушка – 1 Пуч.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Розігрійте олію у великій сковорідці на середньому вогні. Наріжте кубиками цибулю і селеру, відправте на сковорідку і обсмажуйте протягом 5 хвилин, часто помішуючи, поки овочі не розмягчаться. Додайте нарізаний бекон, часниковий порошок, сіль і перець. Готуйте ще хвилину.

·2 Збийте курячий бульйон і яйцями і нарізаною зеленню. Додайте хліб і перемішайте. Висипати в суміш готові овочі і знову перемішайте. Перемістіть суміш у форму для запікання.

·3 Запікайте при 200 градусах 45-55 хвилин, поки верх не зарум’яниться. Дайте охолонути 30 хвилин, переверніть на тарілку і подавайте на стіл.

Готова запіканка добре поєднується з іншими м’ясними стравами або овочевими салатами. Їжте на здоров’я і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.