Хінкалі по-грузинськи — Рецепт приготування

хінкалі по грузинськи рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
Закуски М’ясо

Апетитні хінкалі належать до традиційної грузинської кухні. Страва з фаршу в тесті ні в якому разі не можна порівняти з пельменями: завдяки особливій формі вироби виходять соковитіше, а пряні трави (в оригінальному рецепті ті, які ростуть тільки в Грузії) надають хінкалі неземний аромат.

Фарш готують з яловичини, баранини або свинини, часто змішуючи два види. Для приготування фаршу варто вибрати жирний шматок м’яса.

Незвичайна форма насправді передбачає те, що вироби будуть поїдати руками. Тримайте мішечок з тіста за хвостик, з’їдаючи основну частину, так ви насолодитеся соковитістю страви в повній мірі.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 2 кг

Вода — 650 мл

Яйце — 1 шт.

Яловичий фарш — 500 г

Свинячий фарш — 500 г

Курдючний жир — 150 г

Цибуля — 3 шт.

Кінза — 20 г

Зелена цибуля — 20 г

Петрушка — 10 г

Часник — 2 зуб.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Змішайте два види фаршу, жир, додайте дрібно нарізану цибулю, кінзу, петрушку, пропущений через прес часник і зелений лук. Посоліть, додайте перець.
хінкалі по грузинськи рецепт приготування

·  2 Додайте в суміш 0,5 склянки холодної кип’яченої води. Її кількість може змінюватись в залежності від того, скільки вбере м’ясо. Фарш повинен бути трохи рідкуватим.
хінкалі по грузинськи рецепт приготування

·  3 Замістити круте тісто: борошно насипте гіркою, додайте сіль, зробіть всередині поглиблення, вбийте яйце і поступово влийте воду, що залишилася.

·  4 Розділіть тісто на шматочки і розкачати кожен в тонкий коржик.
хінкалі по грузинськи рецепт приготування

·  5 Акуратно покладіть в кожну фарш. Вага начинки повинен бути дорівнює вазі тесту.
хінкалі по грузинськи рецепт приготування

·  6 . З’єднайте краї хінкалі, зробивши не більше 18 защипів. Верхівку акуратно обріжте.
хінкалі по грузинськи рецепт приготування

·  7 Воду в каструлі доведіть до кипіння, посоліть. Варіть хінкалі близько 15 хвилин. Готові вироби обдайте холодною водою.
хінкалі по грузинськи рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.