Хичіни з сиром і зеленню – рецепт приготування

Хичіни – традиційні коржі родом з Північного Кавказу. Готують їх і подають на стіл як самостійну закуску і навіть замість хліба. Вони представляють собою щось середнє між пиріжками, млинцями та коржами з начинкою.

В якості начинки для хичінов використовують сир і картопля, м’ясо і зелень з сиром. Найчастіше їх гарненько розкочують, щоб коржі були дуже тонкими, але іноді роблять пишними. Обсмажують хичіни і на сухій сковороді, і на маслі.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 400 г

кефір – 1 скл.

сода – 1 ч. л.

сіль – 1 ч. л.

сир сулугуні – 300-400 г

зелень – 1 Пуч.

Вершкове масло – за смаком

грецький йогурт – 200 мл

часник – 2 зуб.


Як приготувати


·  1. Соду додайте в кефір, перемішайте і залиште на хвилин п’ять.

·  2. Просійте борошно і додайте в неї сіль, влийте кефір і замісити тісто.

·  3. Трохи присипте тісто борошном і залиште його хвилин на 10, накривши рушником.

·  4. Поки тісто відпочиває, натріть на тертці сир, додайте подрібнену зелень і за бажанням сіль.

·  5. Розділіть тісто на 6 рівних частин, кожну розкачати в корж, по центру викладіть близько двох столових ложок начинки і защипайте краю.

·  6. Одержаний мішечок притисніть долонею і розкачайте качалкою в тонкий коло діаметром 20 сантиметрів.

·  7. Обсмажуйте хичіни на сухій сковороді по 3 хвилини з кожного боку. Викладайте їх стопкою і змащуйте кожен вершковим маслом.

·  8. З мацоні або густого йогурту, часнику і 2 ст. л. зелені приготуйте соус і подавайте з ним коржі.

Ці коржі готуються дуже швидко, завдяки податливі тесту і елементарної начинці. Спробуйте приготувати їх замість хліба до перших страв!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.