Хе з оселедця – рецепт приготування

Рибні страви такі прекрасні в своїй простоті! Найчастіше вони ніжніше, ніж сама м’яка куряча грудка, і можуть нітрохи не поступатися в пікантності засмаженою стейку з яловичини. Особливо хороша закуска – хе з оселедця, яка може виконувати функції і другої страви, і салату на ваш розсуд.

«З Смаком» представляє вам рецепт, в якому не обійтися без моркви по-корейськи і малосольной оселедця. Традиційна корейська закуска стане відмінним аналогом простий риби з цибулею або навіть оселедця під шубою.

Морква надає солодкуватий присмак, а тому не менш вдало поєднується з курячим м’ясом. Ми розповімо вам, як приготувати обидва варіанти.


Інгредієнти для рецепта


оселедець – 2 шт.

морква – 3 шт.

огірки – 2 шт.

Цибуля – 3 шт.

часник – 1 зуб.

оцет – 2 ст. л.

коріандр – за смаком

цукор – 1 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Наріжте цибулю кільцями і обсмажте до золотистого кольору.

·2 Морква і огірок натріть на дрібній тертці. Додайте сіль, чорний перець, коріандр, оцет і часник. Перемішайте і залиште до тих пір, поки морква не пустить сік.

·3 Помийте і почистіть малосольного оселедця, видаліть кістки і наріжте довгими шматочками. Потім додайте до моркви разом з цибулею і перемішайте. Готово!

Якщо вам до смаку більше куряче м’ясо, рецепт хе відмінно під нього адаптується. Більш того, спочатку хе робили з м’яса. Для цього наріжте куряче філе довгими скибочками і обсмажте в олії, а після повторіть все те ж, що і з рибою. Спеції можна залишити ті ж і додати більше часнику. А ваші друзі знають про це рецепті? Поділіться з ними хе з оселедця!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.