Хе з курки – рецепт приготування

Страви корейської кухні підкорюють своїм небанальним смаком, навіть якщо вони приготовані з продуктів, характерних для наших широт. Вся родзинка полягає в самому способі обробки компонентів, і безперечний пріоритет тут віддається різноманітним маринадів.

Хе – корейське блюдо з сирої риби або м’яса в маринаді з додаванням ароматних овочів, наприклад цибулі, болгарського перцю, моркви. Вживати в їжу сиру курку нам здалося занадто екзотичним, тому хе з курки від «З Смаком» все-таки буде з відвареного м’яса. Результат вас порадує, гарантуємо!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 500 г

Болгарський перець – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Соняшникова олія – 0,5 скл.

оцет – 2 ст. л.

Перець чилі – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0,25 ч. л.

Томатна паста – 1 ст. л.

сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·  1. Курячі грудки відварити в підсоленій воді до готовності, потім остудіть і розберіть на волокна.

·  2. Лук наріжте півкільцями, болгарський перець соломкою.

·  3. Потім слід приготувати маринад: в сковороду влийте олію, 9% – ний оцет, посоліть, додайте спеції.На повільному вогні доведіть суміш до кипіння, додайте томатну пасту і зніміть з плити.

·  4. Змішайте в мисці підготовлені інгредієнти, залийте соусом. Дайте хе трохи настоятися і можете подавати до столу.

Хе з курки стане родзинкою будь-якого столу, а приготувати цей пікантний салат, як бачите, зовсім просто. Беріть вдалий рецепт собі на замітку і діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.