Хашлама з яловичини з картоплею – рецепт приготування

Хашлама – досить відоме блюдо народів Кавказу, яке готується найчастіше з ягнятини або з телятини і овочів. Ця страва складно віднести і до перших, і до других страв. Головною перевагою цього блюда є простота його приготування: досить скласти всі інгредієнти в один казан і поставити їх готуватися на вогонь.

Для приготування хашламу вибирайте м’ясо на кістці, так блюдо буде більш наваристим. А овочі краще вибрати м’ясисті, щоб отримати більше соку. Спробуйте приготувати це ситне блюдо, і воно підкорить ваше серце!


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 1 кг

Картопля – 600-900 г

помідор – 5 штук.

Болгарський перець – 2 шт.

Цибуля – 2 шт.

зелень – за смаком

часник – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. М’ясо промийте і наріжте досить великими шматками.

·  2. Очистіть і наріжте цибулю великими часточками.

·  3. Картопля очистіть і також наріжте великими часточками.

·  4. У казан або каструлю з товстим дном викладіть спочатку м’ясо, потім цибулю.

·  5. Наріжте великими часточками помідори, очистіть перець і наріжте його соломкою.

·  6. На м’ясо викладіть помідори, потім перець, а після картопля. За бажанням можна повторити шари.

·  7. Залийте овочі і м’ясо водою, щоб вона ледь покривала продукти. Додайте сіль і перець за смаком, накрийте кришкою, поставте на повільний вогонь і ставте на 2,5-3 години.

·  8. Подавайте хашламу із зеленню і подрібненим часником.

От і все! Більш ледачого страви вірменської кухні вам не знайти. Спробуйте приготувати хашламу за рецептом від «З Смаком» і поділіться способом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.