Халва по-арабськи – рецепт приготування

У нашому розумінні халва – це насолода, яку виготовляють з соняшникової олії. Але насправді під цією назвою криються різного виду солодощі. З одним з таких ми поспішаємо вас познайомити.

Сьогодні у нас рецепт халви без грама соняшникової олії, але з великою кількістю хрустких горішків. Якщо ви любите солодощі домашнього приготування з натуральних продуктів, готуйте ручку і кулінарну зошит!


Інгредієнти для рецепта


Грецькі горіхи – 150 г

Вершкове масло – 100 г

цукор – 200 г

молоко – 400 мл

Кукурудзяний крохмаль – 15 г


Як приготувати


·1 О пів на молока розведіть крохмаль. Другу частину молока зварити, потім тонкою цівкою влийте порцію з крохмалем. Помішуючи, дочекайтеся, коли суміш загусне і зніміть з вогню.

·2 В сковороді розтопіть вершкове масло, потім всипте цукор, перемішайте і додайте горіхи. Обсмажуйте їх до появи темно-коричневого забарвлення.

·3 Влийте молочну суміш і закрийте сковороду кришкою, краї якої слід обернути рушником. Грійте на повільному вогні протягом 25-30 хвилин.

·4 Перемішайте халву, перекладіть на блюдо.

Солодка і тягуча халва нагадує масляний крем з горішками, прямо хочеться нанести її на бісквітний корж торта. А як вам такий десерт? Чекаємо ваших вражень в коментарях.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.