Вода з-під макаронів

У бережливої господині завжди мінімум відходів, адже знайти вторинне застосування можна не тільки різним речам, але і продуктам. Термін придатності деяких продовжується за допомогою заморожування, або ж одне блюдо успішно перетворюється в інше. Наприклад, розморожені пельмені — відмінна основа для піци.

Продовжуючи тему економії і кухонних хитрощів, цього разу пропонуємо не виливати воду з-під макаронів в раковину. Навариста рідина стане в нагоді в самих несподіваних ситуаціях.

Застосування відвару макаронного

·  Дріжджове тісто буде пишніше, якщо розвести дріжджі не в простій воді, а в макаронном відварі.

·  Вода з-під макаронів містить корисні для рослин мінерали. Тому збережіть стаканчик-другий, щоб підживити кімнатну зелень.

·  Щоб соус вийшов більш рідким і смачним, можна додати в нього пару ложок злегка теплої води з-під макаронів.

·  Досвідчені кухарі радять замочувати бобові перед приготування макаронном відварі, а не у звичайній воді.

·  Вода з-під макаронів допоможе вимити жирну посуд і вивести навіть застарілі плями на пригорілої каструлі.

·  І в косметології цій воді знайшлося застосування. Маска для волосся з відвару, завдана всього на 10 хвилин, додасть пошкодженим волоссю шовковистість.

·  Щоб бульйон був наваристим, зваріть його на воді з-під макаронів. Радимо перевірити на картопляному супі з галушками.

Сподіваємося, що ці поради сподобаються вам настільки, що ви поділіться статтею з друзями! І в своїх закладках обов’язково збережіть корисну інформацію.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.