Вівсянка в банці з яблуком і карамеллю — Рецепт приготування

Вівсянка в банці з яблуком і карамеллю — Рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
15 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
Вегетаріанські Десерти Крупи

Коли вранці часу на готування особливо немає, не впадайте у відчай! Снідати потрібно обов’язково, адже це самий головний прийом їжі. Їжу можна приготувати ввечері, тим більше коли під рукою такий рецепт.

Лінива вівсянка — це неймовірно смачний і корисний сніданок, який можна взяти в інститут, на роботу або в дорогу. У ньому міститься кальцій, білок і багато вітамінів. Ідеальний варіант, щоб урізноманітнити свій раціон.Одного разу приготувавши таку кашу, ви просто закохаєтеся в цей рецепт. До того ж його можна постійно змінювати, додаючи різні інгредієнти.

У такий вівсянці міститься багато білка і кальцію, які зарядять ваш організм енергією на весь день. Крім того, це шалено смачно! Чудовий яблучно-карамельний сніданок.

Вівсянка в банці з яблуком і карамеллю — Рецепт приготування

 

Інгредієнти для рецепта

 

Молоко — 180 мл

Вівсяні пластівці — 3 ст. л.

Яблуко — 1 шт.

Фініки — 3 шт.

Кориця — 1 ч. л.

Мед — 1 ч. л.

Цукор — 3 ст. л.

Фенхель — 0,25 ч. л.

 

Як приготувати

 

·  1 Візьміть вівсяні пластівці і обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.

·  2 Очистіть яблука, видаливши серцевини, наріжте їх невеликими шматочками. Посипте яблука корицею і цукром.

·  3 Запікайте яблука в духовці 12 хвилин при температурі 200 градусів. Вони повинні вийти м’якими, мати карамельний відтінок.

·  4 У мисці змішайте пластівці з молоком, додайте яблука, фініки і фенхель. Помістіть масу в банку, закрийте кришкою і відправте на ніч у холодильник.

·  5 Вранці збийте кашу блендером і додайте мед. Здоровий сніданок готовий!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.