Відвареної яловичий язик – рецепт приготування

З давніх часів у багатьох країнах яловичий язик вважався делікатесом. З нього можна приготувати велику кількість різноманітних страв: салати, закуски, бутерброди і багато іншого. На жаль, не всі господині беруться за приготування мови, адже їм здається, що цей процес забирає багато часу і зусиль.

Ми хочемо довести, що все набагато простіше, ніж ви думаєте, тому підготували для вас чудовий рецепт відвареного яловичого мови. Спробуйте, вийде дуже смачно!


Інгредієнти для рецепта


вода – 1,5-2 л

сіль – за смаком

Яловичий язик – 1 шт.

Лавровий лист – 3 шт.

перець духмяний – 7-8 шт.

морква – 4 шт.

Корінь петрушки – 1 шт.

Цибуля – 80 г

Зелена цибуля – 1 шт.


Як приготувати


·  1. У глибокій каструлі закип’ятіть воду.

·  2. Коли вода закипить, помістіть в каструлю яловичий язик, лавровий лист і перець.

·  3. Додайте очищену цибулину, моркву, корінь петрушки і стебло цибулі-порею.

·  4. Накрийте каструлю кришкою і дайте воді закипіти. Після закипання зменшіть вогонь і варіть мову протягом 4 годин.

·  5. В середині процесу варіння гарненько посоліть бульйон.

·  6. Як тільки мова стане м’яким, перекладіть його в холодну воду, щоб його було легше очистити від плівки.

·  7. Відвареної яловичий язик наріжте невеликими шматочками і подавайте до столу.

Так само можете зварити свинячий мову. Рекомендуємо подавати страву з соусом з хрону або часнику.Буде дуже смачно!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.