Відривний пиріг з яблуками – рецепт приготування

Перша асоціація з золотою осінню – це важка кошелка з яблуками, грушами і сливами. І, звичайно ж, пишна випічка з дарами садів.

Ми не втомлюємося радувати своїх читачів новими рецептами фруктових страв і сьогодні розповімо, як приготувати розкішний відривний пиріг з часточками яблук.


Інгредієнти для рецепта


молоко – 150 мл

Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.

сметана – 1 ст. л.

цукор – 2 ст. л.

сіль – 1 трісок.

Вершкове масло – 50 г

Пшеничне борошно – 370 г

яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

яблуко – 3 шт.

Тростинний цукор – 50 г

кориця – 0.5 ч. л.


Як приготувати


·  1. Нагрійте молоко до температури трохи вище кімнатної, потім розпустіть в ньому дріжджі.

·  2. Потім додайте сіль і цукор, яйце, сметану і розтоплене вершкове масло.

·  3. Просійте борошно, додайте в дріжджову суміш і замісити тісто. Накрийте його рушником і залиште на 30 хвилин в теплому місці.

·  4. Розкачайте тісто, що підійшло товщиною близько 7 мм, склянкою видавити з нього кружечки.

·  5. Умочіть кожну яблучну часточку в суміш тростинного цукру з корицею, викладіть на тісто.Защипайте краю.

·  6. Викладіть отримані пиріжки на змащене деко, сформувавши пелюстки квітки.

·  7. Дайте пирогу постояти в теплі ще хвилин 15, за бажанням присипте його тростинним цукром, потім помістіть в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Печіть до зарум’янювання пирога.

Перед відправкою в духовку пиріг можна змастити жовтком, тоді він вийде рум’яним і глянсовим. А можна просто присипати злегка остигнула яблучну радість цукровою пудрою. Запрошуйте подругу на чай і поділіться з нею цим рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.