Заморожені огірки

Часто взимку хочеться купити зелений Хрусткий огірочок і, насолоджуючись освіжаючим ароматом, згадати про літо. Ось тільки знайти такий досить важко, адже в цей час на прилавках якщо і є огірки, то тепличні – водянисті і позбавлені смаку.

Тому пропонуємо «приготувати сани влітку» і в сезон зробити Заготовку із заморожених огірків.Використовувати таку можна в салатах, холодних супах і соусах, рецепти яких ми представимо трохи нижче, а поки розповімо, як правильно заморожувати огірки.

Замороження огірків

Для того щоб з заготівлею було зручно працювати далі, огірки слід перед заморожуванням очистити і нарізати тонкою соломкою, краще це зробити за допомогою терки для моркви по-корейськи.

Розподіліть огірки з пластикових стаканчиках, накрийте плівкою і відправте в морозильну камеру. Після заморозки для зручності можна викласти їх в Порційні пакети, випустивши зайве повітря: так ваша заготівля буде займати набагато менше місця в морозилці.

Перед приготуванням Страв із замороженими огірками, дістаньте необхідну порцію ароматних овочів, при необхідності подрібніть і відправте в холодильник до повного розморожування.

З’явилася, рідина краще віджати.

Огірки перед заморожуванням можна нарізати кільцями для додавання в Салати і бутерброди.

Соуси з заморожених огірків

Як і обіцяли, даруємо кілька Комбінацій для соусів з нашої заготовки. Готувати такі простіше простого: слід подрібнити запропоновані інгредієнти в блендері або дрібно нарізати, додавши кілька рідких компонентів.

· Майонез з огірками

Змішайте 200 г майонезу або підсоленій сметани і 50 г заморожених огірків, додайте 20 мл лимонного соку, 1 ч. л. цукру. Готово!

· яблучний соус

У 200 мл рідкої сметани додайте 50 г огірків, 20 мл лимонного соку, четвертинку яблука, подрібненого на тертці, і 1 ст. л. пастообразной або зерновий гірчиці.

· зелений соус

Подрібніть 30 г зеленої цибулі, будь-яку іншу зелень за смаком і змішайте з 70 г огірків. Додайте столову ложку гірчиці, стільки ж винного оцту, 70 мл оливкової олії, сіль, цукор і мелений перець за смаком.

· Соус з відвареним яйцем

Яєчний жовток розітріть з дрібкою солі і цукру, додайте 1 ст. л. винного або яблучного оцту. Потім додайте 30 г огірків, дрібно нарізаний білок, подрібнену зелень за смаком і 50 мл оливкової олії.

Крім запропонованих варіантів, з замороженими огірками вийде ароматний тартар і неповторний вершковий дзадзики. Такі соуси вигідно підкреслять Смак риби або м’яса, особливо якщо страви готують на грилі. Радимо запастися баночкою огіркового соусу перед походом на пікнік!

Якщо ідея з замороженими огірками вам сподобалася, поділіться корисними рецептами з друзями, нехай і вони зроблять запас ароматних огірочків на зиму!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.