Яєчня від Деніела Паттерсона

З яким блюдом у вас в першу чергу асоціюється Сніданок? Ми впевнені на 99%, що Яєчня або Омлет – перше, що спало вам в голову. І в цьому немає нічого дивного, адже страви з яєць дуже корисні і досить прості в приготуванні.

Ще з малих років кожен з нас знає, Як готувати яєчню: збити яйця з сіллю і перцем і вилити їх на розігріту сковороду. Нічого складного.

Виявляється, це не найвдаліший спосіб приготувати подібне блюдо. Мішленовський кухар Деніел ПаттерсонРозповів про свій власний спосіб приготування яєчні-брехуха. Професіонал стверджує, що так вона виходить дуже пишною, ніжною і ситної.

Як приготувати яєчню-базіку

· Візьміть сотейник, налийте в нього воду на 10-12 см.

· У глибокому посуді гарненько збийте 4 яйця.

· Воду закип’ятіть, за допомогою ложки або віночка створіть в сотейнику вир. Влийте збиті яйця.

· Через 20 секунд дістаньте яєчню з води за допомогою шумівки. Можете позбутися від зайвої рідини, переклавши її на сітку або в друшляк.

· Коли яєчня трохи охолоне, додайте в неї трохи вершкового масла.

Важливо Додавати яйця в воду саме після того, як вона гарненько закипить. Тоді вона буде варитися в центрі і вийде рівною і красивою. Якщо яєчня буде в воді довше, ніж 20 секунд, нічого страшного не станеться, але намагайтеся сильно її не переварювати.

Такий спосіб приготування досить оригінальний і простий. А головна його перевага – не потрібно відмивати сковороду, і яєчня виходить більш дієтичної і корисною. Зберігайте статтю до себе в закладки і діліться з друзями, нехай і вони випробують цей геніальний трюк!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.