Які страви можна замовляти в ресторані

Похід в Ресторан – це ціла подія для багатьох людей. Якщо ви кудись вибираєтеся, то, звичайно ж, розраховуєте, що вас смачно нагодують і швидко обслужать. Але іноді навіть відвідування фешенебельного закладу закінчується розчаруванням через невиправданих очікувань.

Але ми знаємо, як цього уникнути! Просто дотримуйтесь цих порад, і все буде на вищому рівні.

Що не варто замовляти в ресторані

· Стейк сильної прожарювання

Шеф-кухар одного з найпопулярніших американських ресторанів зізнався, що, виявивши жорсткий шматок М’ясаАбо втратила товарний вигляд Вирізку, кухарі частіше за все не утилізують їх. Навіщо викидати, якщо можна приготувати добре прожарений стейк?

· Суші і роли з лососем

Найнебезпечніше замовляти Роли, якщо їх готують з додаванням прісноводного лосося. Ця Риба – сприятливе середовище для розмноження паразитів. Звичайно, в ресторанах вся риба завжди піддається термічній обробці. Рибу зазвичай заморожують, а це вбиває всіх паразитів і шкідливі бактерії. Тому, замовляючи Суші, уточнюйте, з якої риби готують це блюдо – замороженої або свіжої.

· Страви для вегетаріанців

Анонімне опитування американських шеф-кухарів показав, що Вегетаріанські страви далеко не завжди виходять повністю вегетаріанськими. Якщо ви їсте тільки вегетаріанську їжу, не забудьте кілька разів нагадати кухареві про своїх принципах. Справа в тому, що багато кулінарів розглядають таку їжу як справжній плювок в душу професіонала. Тому вони можуть додати в блюдо трохи Бекону або Тунця. Будьте уважні.

· Салат айсберг

Жоден працівник ресторану не замовить в закладі блюдо з додаванням салату айсберг просто з тієї причини, що Листя салату – сприятливе середовище для розмноження бактерій. Повністю вимити листя практично неможливо, так як бактерії воліють ховатися у вологих поглибленнях салатного листя.

· хліб

Дивно, але навіть в найкрутіших закладах хліб замовляти не варто. У хлібниці завжди залишається кілька недоїдених шматочків хліба, які офіціанти доповідають в наступну порцію. А навіщо продукту пропадати?

· риба

Будьте дуже обережні, замовляючи рибу в закладі громадського харчування. Більшість ресторанів закуповують її безпосередньо перед вихідними, а зберігатися вона може не більше 3 днів.

· устриці

Ця страва найкраще замовляти в ресторанах, які спеціалізуються тільки на Морський кухні, адже несвіжими устрицями дуже легко отруїтися.

· Страви, яких немає в меню

Якщо ви хочете щось, чого немає в меню ресторану, краще йдіть в той заклад, в якому це блюдо готують. Неходові продукти ресторани замовляють досить рідко, тому вони можуть залежуватися на полицях холодильника.

Також варто розуміти, що замовляти рибу в стейкхаусі нерозумно, так як цей заклад спеціалізується на приготуванні м’ясних страв. Якщо ви все-таки зробили замовлення страви не з меню, то не нарікайте, що їжу приготували не так смачно, як ви очікували.

Ходіть в ресторани правильно! Враховуйте ці особливості, і тоді ніщо не зможе зіпсувати ваш вихід у світ. Поділіться корисною інформацією зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.