Які продукти не можна зберігати в холодильнику

Вам ніколи не здавалося, що ваш Холодильник стає все менше і менше? Це, швидше за все, відбувається через те, що ви зберігаєте в ньому продукти, які там знаходитися не повинні. Багато господинь відправляють в холодильник продукти харчування, які, полежавши там якийсь час, втрачають свої смакові якості і корисні властивості.

Список продуктів, які не можна зберігати в холодильнику

· Хлібобулочні вироби

Від того, що випічка зберігається в холодильнику, вона черствіє набагато швидше. Щоб хліб, булочки і печиво залишалися свіжими якомога довше, найкраще зберігати їх в спеціальних хлібницях.

· Картопля

Якщо зберігати картоплю в холоді, то крохмаль починає перетворюватися в цукор, який псує смак і аромат овоча.

· помідори

У холодильнику помідори стають дуже м’якими і втрачають свій приємний аромат.

· Цибуля

Щоб смак і аромат цибулі залишалися такими ж насиченими, як на грядці, не зберігайте його в холодильнику.

· Фрукти з твердими насінням

Так само як рослинам, фруктам потрібне повітря і сонячне світло. Завдяки цьому вони можуть повністю дозріти і стануть набагато смачніше і соковитіше.

· Цілі дині

Якщо зберігати цілу диню в холодильнику, то вона починає втрачати корисні для організму антиоксиданти. Це правило стосується виключно цілих динь.

· яблука

Якщо ви хочете, щоб яблука залишалися свіжими і ароматними, не зберігайте їх у холодильнику.

· часник

Перебуваючи в місці з низькою температурою, часник втрачає свій дивовижний аромат і просочує їм всі продукти, які зберігаються в холодильнику.

· Мелену каву

Незважаючи на те, що кавові зерна повинні зберігатися в прохолодному місці, не кладіть їх в холодильник. Тут вони просочуються вологою і втрачають смак. Кава найкраще зберігати в щільно закритій ємності на кухонній полиці.

· гострі соуси

У холодильнику вони втрачають свою гостроту. Також від холоду змінюється консистенція соусу.

· мед

Зберігання меду в холодильнику не продовжить термін його придатності. При низькій температурі мед стане набагато твердіше.

· спеції

Після тривалого перебування в холодильнику спеції втрачають свій пряний аромат.

· базилік

Холод вбиває смак базиліка. А щоб він залишався свіжим, найкраще зберігати його в воді. Воду потрібно міняти кожні 3 дні.

Якщо ви будете слідувати цим правилам, то помітите, що приготована вами їжа стане набагато смачніше, ніж раніше.

Поділіться цією цінною інформацією зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.