Як вибрати родзинки

Наші предки ласували солодким задовго до того, як навчилися видобувати цукор. У жарких і сонячних країнах поблизу екватора ще тисячу років тому знали, як смачний і корисний Сушений виноград. Згодом цей сухофрукт став настільки популярний, що тепер його додають буквально в усі: напої, м’ясні страви, салати та крупи.

Серед великої кількості сортів і виробників дуже просто загубитися, тому «З Смаком» навчить вас, як вибрати родзинки, який точно буде необхідного вам якості.

Смачний родзинки

· беріть темний

Чому чорний родзинки краще золотистого? Вся справа в технології обробки. Після сушіння будь-виноград темніє: і світлих, і темних сортів. У більшості випадків саме оброблений консервантами виноград може бути блідим або прозорим, що виглядає дуже апетитно, але не є показником хорошої якості. До того ж темні сорти винограду містять більше корисних речовин. Вибирайте коричневий або Чорний родзинки.

· Не бійтеся пробувати

Пробувати родзинки можна не тільки на смак. Перше, що потрібно зробити з родзинками на прилавку, – помацати його. Він повинен бути пружним, але не занадто твердим або млявим. Придивіться до нього уважніше! Якщо помітите, що ягідки пошкоджені, краще відмовитися від такого родзинок.

Переконавшись, що на дотик і вид продукт вас влаштовує, підкиньте родзинки: якщо ягідка впала з легким стуком, значить, можна брати. На смак родзинки може бути найрізноманітнішим, але чого точно бути не повинно – димного присмаку. І, нарешті, останнє: розітріть сушену виноградинку між пальців. Так ви зможете перевірити, чи є всередині паразити, а саме личинки фруктової молі.

· замочіть його

Отже, ви вибрали кращий родзинки з усіх доступних. Однак пам’ятайте про те, що ніколи не можна знати напевно, що і як його обробляли. Замочіть родзинки в теплій воді на 30-40 хвилин, щоб позбутися від можливого сульфітного нальоту і пилу. Якщо хочете додати родзинки в салат, розмочений він підходить набагато краще. Якщо вам потрібен сухий продукт, відкиньте його на друшляк і викладіть на паперовий рушник до повного висихання.

Ізюм може стати тим самим компонентом, який додасть випічці благородну кислинку, а овочевому асорті – солодкість. Користь родзинок не обмежується тільки лише смаковим потенціалом. Він дуже поживний! Калорійність родзинок вельми велика, але він добре засвоюється, тому ідеально підійде для перекусу.

Уміння підбирати хороші продукти приходить з досвідом, але іноді можна просто дізнатися про це зі статті. Якщо ця інформація здається вам корисною, поділіться нею з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.