Як варити макарони

Історія макаронів тягнеться, як спагеті, з далеких часів Стародавнього Єгипту. Перші вироби з тіста у вигляді ниток з’явилися саме там, проте батьківщиною макаронів вважається Італія. Саме там вони отримали колосальну популярність і знайшли почесне місце в харчовій індустрії.

Макарони бувають довгі і короткі, фігурні, для запікання, приготування супів і начинок. Це тільки категорії, а видів ще більше! Так, вони не такі прості, як здаються. І навіть в приготуванні такого простого продукту є свої хитрощі.«З Смаком» розповість, Як готувати макарони так, щоб страви з них не поступалися стандартам італійських ресторанів.

Як правильно варити макарони

Варка макаронів – це знання обов’язкових речей і повна відсутність поширених помилок. Може здатися, що деякі дрібниці ніяк не можуть вплинути на смак і вигляд тієї ж вермішелі, але це помилка. Намагайтеся не допускати промахів, зазначених нижче, і у вас завжди будуть виходити Смачні макарони.

· Мало води

Недотримання пропорцій неприпустимо в кулінарії, і макарони – не виняток. Недостатньо, щоб вода просто покривала їх. Найчастіше на упаковці пишуть необхідну кількість рідини, і зазвичай це літр на 100 грам. Мала кількість води призводить до високої концентрації крохмалю в ній. При цьому макарони зовні готуються швидше, ніж усередині.

· Сіль після додавання макаронних виробів

Доводите воду до кипіння вже солоної. Здається, що це дрібниця, але сіль впливає на температуру кипіння, і в такій воді смак продукту буде більш рівномірним.

· Неправильно підібрана посуд

Каструлі для довгих і коротких макаронів відрізняються. Зверніть увагу, що спагетті готують у вузьких високих каструлях.

· Недбалість у виборі виду

Як вже говорилося, видів макаронних виробів багато, і це неспроста. Довгі поєднуються з соусами, короткі гарні з овочами. Навіть приправи підбираються окремо для різних типів макаронів.

· Накривання каструлі кришкою

Ні в якому разі не накривайте каструлю. Це сильно впливає на час приготування, а макарони ніколи не вийдуть потрібної м’якості і гарного смаку, якщо не дотримуватися часу приготування.

· неправильне час

І ще трохи про час: виробники іноді вказують неправильний час варіння. Це зайвий раз доводить, що потрібно довіряти, але перевіряти. Обов’язково стежте за готовністю макаронів.

· промивання макаронів

Найбільшої помилки допускають ті, хто промиває макарони після варіння. Вони повинні остигати самостійно, максимум, що можна зробити, – додати олії. Підставляючи макарони під проточну воду, ви досягнете тільки консистенції гуми і втратите крохмальної покриття, яке дозволяє макаронів поєднуватися з соусами та іншими інгредієнтами.

Виконання цих простих правил перетворить нехитрий продукт в одне з найбільш затребуваних страв на вашому столі. Додайте спецій, трохи обсмаженого фаршу або томатної пасти, і стереотип про те, що приготування макаронів не є готуванням, буде розвіяний. Не давайте іншим повторювати одні й ті ж помилки – поділіться нашою статтею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.