Як розпізнати поганий ресторан

Напевно, кожен з нас любить смачно поїсти, а Харчуватися в ресторанах – особлива розкіш і задоволення, адже не потрібно годинами стояти біля плити і перемивати гори посуду. На жаль, далеко не у кожного є можливість відвідувати ресторани настільки часто, як хотілося б. Але якщо ж ви вирішили відвідати дорогий заклад і провести там незабутній вечір, хочеться, щоб все було на вищому рівні.

На сьогоднішній день існує величезна кількість різних ресторанів, які намагаються заманити клієнтів будь-яким способом, але не в кожному такому закладі вас зможуть добре і правильно обслужити, приготувати дійсно смачну їжу і порадувати приємною атмосферою. Так як же можна розпізнати ресторан, в який краще не йти, щоб не викидати на вітер гроші і не засмучуватися.

Ознаки поганого ресторану

· мало відвідувачів

Це дуже підозріло, якщо ресторан пустує, адже хороші закладу завжди користуються популярністю. Якщо ж гостей зовсім немає, це може говорити про завищені ціни або не особливо смачну їжу. У таких місцях ви можете покуштувати несвіжі страви, адже через брак відвідувачів продукти можуть залежуватися на полицях холодильника.

· аромат

У ресторанах має пахнути свіжістю, все! Ніяких сторонніх запахів з кухні або від щойно протертого столу бути не повинно. Якщо ви вловили аромат їжі, яку готують, значить у ресторану погані витяжки.

· Занадто велике меню

Хороші заклади не можуть спеціалізуватися на Всіх кухнях світу. Вони вибирають свій напрямок в їжі і розвиваються в ньому, удосконалюючи свої навички.

· сервіровка

Іноді офіціанти накривають на стіл так, як ніби хочуть показати гостю, що заклад може дозволити собі величезну кількість різних приладів, тарілок і келихів. Запам’ятайте, в хорошому ресторані до початку трапези на столі повинен стояти стакан для води, вилка і ніж.

· Пар над стравами

Згідно Мішленівські вимогам, температура страви, яку подають, не повинна бути вище 36-40 градусів. Якщо їжа, яку вам подали, димить, її розігрівали в мікрохвильовці.

· настирливий офіціант

У персоналу дорогого ресторану повинні бути дуже хороші манери, для цього власники спеціально влаштовують тренінги. Офіціант повинен бути ненав’язливим, добре знати Меню ресторану і особливості всіх страв.

· Телевізори на стінах

Хороший заклад влаштовано так, щоб гість міг максимально зосередитися на їжі. У багатьох європейських ресторанах навіть не включають музику, щоб не відволікати відвідувачів від прийому їжі.

· Чистота в туалеті

Виявляється, по мішленівські установкам туалет повинні прибирати після кожного відвідувача. Так що гори папірців, серветок та інших слідів від попереднього гостя бути не повинно.

· банкети

Якщо хочете дізнатися, наскільки правильне заклад ви вибрали, зателефонуйте адміністратору і замовте столик на велику компанію, попросіть організувати для вас живу музику в загальному залі. Якщо адміністрація погодиться, в такий ресторан краще не йти. Заклад має дбати про те, щоб всім гостям було затишно і добре, а велика компанія з Живою музикою буде дратувати всіх інших відвідувачів.

Користуйтеся цими хитрощами, так ви завжди будете знати, який ресторан слід відвідати, а який потрібно обходити десятою дорогою.

Обов’язково поділіться цією корисною статтею зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.