Як приготувати смачні сирники

Що може бути смачніше пишних, ніжних, ароматних Сирників до сніданку? Лише такий же пишний омлет… Але давайте все ж про сирники! Приготувати просте повсякденне блюдо так, щоб всі ахнули, треба ще вміти.

Пропонуємо 3 перевірених Рецепту смачних сирників, щоб кожен раз у вас виходило не тільки нагодувати, а й здивувати рідних.

Способи приготування сирників

Сирники, запечені зі сметаною

Самі сирники можете насмажити з вечора, а вже вранці доведіть до готовності в духовці, попередньо полив заливкою.

  • 500 г сиру жирністю 9-18%
  • 200 г сметани жирністю 20%
  • 100 мл вершків жирністю 33%
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. манки
  • 2 ст. л. борошна і ще трохи для присипки
  • 3 ст. л. цукру
  • 1/3 ч. л. солі
  • Топлене масло для смаження

· Збийте яйця, додайте сир, цукор, сіль, манку і просіяне борошно. Перемішайте до однорідності.

· Руками, змоченими у воді, сформуйте сирники товщиною близько 2 сантиметрів. Обсмажте сирники на топленому маслі до рум’яної скоринки. До повної готовності сирники дійдуть в духовці.

· Викладіть сирники одним шаром у форму для запікання, змащену маслом, і залийте сумішшю з сметани і вершків. Запікайте протягом 15-20 хвилин при температурі 160 ° С. Подавайте прямо в формі, полив медом або варенням.

Сирники з шоколадною помадкою

Родзинка цієї страви в незвичайній подачі! Шоколадна помадка з апельсиновим ароматом надзвичайно перетворює звичне блюдо.

  • 3 ст. л. цукрової пудри
  • 30 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 250 г сиру жирністю до 20%
  • 1 апельсин
  • 150 г гіркого шоколаду
  • 5-7 ст. л. борошна і ще трохи для обвалювання
  • 100 мл рослинного масла

· Сир розітріть з яйцями, додайте борошно і 2 ст. л. цукрової пудри. Перемішайте масу до однорідності і приберіть в холодильник на 15 хвилин.

· З сирної маси скачайте товсту ковбаску і наріжте її кружечками товщиною 2 сантиметри. Обваляйте сирники в борошні і смажте на рослинній олії до золотистої скоринки.

· Приготуйте помадку: шоколад розтопіть на водяній бані, помішуючи, введіть вершкове масло і апельсиновий сік. Коли маса придбає консистенцію густої сметани, вимкніть вогонь, але помадку з водяної бані не знімайте.

· Розріжте сирники уздовж. Одну половинку намажте помадкою, прикрийте іншою половинкою. Подаючи, посипте цукровою пудрою.

Сирники з заварним кремом

Як щодо того, щоб перетворити звичайне блюдо для сніданку в вишуканий десерт?

  • 500 г сиру жирністю до 20%
  • 40 г борошна
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 2 жовтки
  • 25 мл рослинного масла
  • 120 г цукру
  • 60 г вершкового масла
  • 300 мл вершків жирністю 33%
  • 15 г крохмалю
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • Цукрова пудра (для прикраси)

· Розітріть сир з яйцями, додайте ванільний цукор, 1 ст. л. звичайного цукру, борошно. Перемішайте до однорідності, сформуйте сирники і посмажте їх на рослинному маслі.

· Викладіть сирники в вогнетривку форму і відправте на 15 хвилин в духовку при температурі 180 ° С.

· Приготуйте заварний крем. Змішайте в каструльці яєчні жовтки з цукром, що залишився, вершковим маслом, вершками і лимонним соком, додайте крохмаль. Поставте суміш на вогонь і варіть до загустіння протягом 6-7 хвилин. Остиглий крем збийте.

· Викладіть сирники на блюдо, полийте кремом.

Ароматні сирники з сиру – найулюбленіша страва на сніданок і у дітей, і у їх батьків. Щоб блюдо завжди виходило з новим смаком, подавайте сирники, полив різними добавками: сметаною, згущеним молоком, варенням, медом. Різноманітність всім до душі!

Розкажіть друзям про можливість приготувати сирники по-новому, поділіться з ними статтею!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.